Fetelor le place sa se "joace", asa ca incearca sa nu te implici prea mult, ea este intr-o perioada in care se simte singura si din aceasta cauza te cauta. Nu as vrea sa te dezamagesc dar nu investi prea multe sentimente, daca nu i-ai placut de la inceput este greu de crezut ca se va indragosti acum. Este doar o perioada de tranzitie pentru ea, iti spun toate acestea nu ca sa te ranesc si ca sa-ti deschid ochii. Intalneste-te cu ea, dar nu-i da de inteles ca esti atat de indragostit. Nu dispera, la varsta asta ai senzatia ca viata ta se va termina, dar nu este asa. Vei intalni atunci cand nici nu te astepti persoana potrivita. Succes!
Deci nu cred ca toti au raspuns cu "incearca sa o cuceresti, etc". NU clar nu, deci in primul rand nu am inteles in cat timp s-a derulat toata povestea pentru ca holy cow cate s-au intamplat, si cosim ala a avut ocazia sa o si insele pe ella.
Pana la urma faci cum crezi dar o fata care nu a fost acceptata de un baiat si apoi inselata de altul o sa se opreasca la primul care o face sa se simta dorita.
Nu fi tu acel fraier. Te-a bagat odata la friendzone, fa-ti un bine si stai acolo. Daca se poate sa o uiti si mai bine, sau doar fiti amici si vorbeste ca niste amici desi stiu ca e aproape imposibil.
Fii atent sfat aici, du-te in baie, baga-te in cada cu apa fierbinte si stai acolo o ora sau cat trebuie si te gandesti ce vrei tu acu adevarat. Vrei sa fi cu ella asta pentru ca iti place cum arata? pentru ca te intelege? sau pentru ca e fata si na vrei si tu putina actiune. Think! fata te-a refuzat odata, si sigur se va intampla iar.
Deci, nu e ultima fata esti chiar prea mic sa te preocupe asa mult fetele. Canalizeaza-ti energia spre hobby-uri gen sa citesti carti sau sa inveti chestii despre calculatoare sau orice sa iti ocupe constructiv timpul si sa inveti sa iti controlezi emotiile sa nu te mai atasezi asa repede de orice fata cu care incepi sa vorbesti despre orice.
Fa-o sa se simta bine si spune-i ca este tare frumoasa, dar ca la inceput nu ai observant acest lucru.
Hmm...
Interesanta poveste.
Arata-i ce simti treptat, nu o lua prea brusc.Probabil nici ea nu stie ce simte acum. Si chiar daca iti va lua ceva timp sa o convingi ca tu esti cel ce o merita, nu renunta, asta doar daca tu chiar simti ceva pentru ea. Incearca sa te intelegi pe tine si sa aflii cu adevarat ce vrei inainte sa faci un pas gresit. Daca mai ai nevoie de ajutori, ma poti intreba sau imi poti cere un sfat. Iti voi raspunde cat de sincerr pot...Pana atunci, succes!
Ajutor* sincer* )
Scuze pentru greseli.
Mda..am vazut )) am scirs asa de mult incat am obosit si am mai gresit din cand in cand scuze
Nu e bai.
Nu te vede decat ca pe o roata de rezerva, stie ca esti si vei fi mereu acolo pentru ea si probabil profita de asta. In locul tau as incepe sa fiu mai indiferent cu ea, sa ii arat ca nu ma poate lua de fiecare data cand o lasa iubitul. Mai mult ca sigur o sa te paraseasca in caz ca acel Cosmin apare din nou, sau daca gaseste ceva mai bun
Nu fi roata de rezerva... Te gandesti la ce s-a intamplat ma?
Dupa ce am citit pot fi 2 secvente...
1. Poate ca inca ii place de Cosmin si vrea sa-l faca gelos cu tine, toti ne intoarcem in zona sigura. Asa ca nu fi fraierul ei.
2. Asta cred ca deja e S.F. Poate te place cu adevarat, insa nu cred eu zic ca ta minte in proportie de 90%...
In locul tau as lasa-o acolo si da-o la draq sa se duca la Cosmin ca e na, daca cineva te inseala nu-l ierti.
Bafta, si gandeste de 3 inainte sa iei o decizie.
Dacă o placi atât de mult, avansează încet, nu băga chiar așa în ea. Ea vine dintr-o altă relație și ai mai fost și respins.S-ar putea doar să te folosească să-i facă ciudă lui Cosmin sau să uite de el.
Ia-o încet cât să știe că trebuie să lupte cât de puțin pentru tine.
Baftă
Foarte multe raspunsuri bune, mai astept putin pana cand voi da funda
Mersi Tuturor