| s3ker a întrebat:

Hei TPU, am o poveste intersanta si incurcata la care am nevoie de ajutor sa incep:Imi place de o fata mult si tot ii faceam complimente de genul si i-am recunoscut ca o iubesc la un moment dat dar ea nu s-a simtit deloc ofensata de acest lucru, am tot incercat si incet incet am devenit amici, la un moment dat i-am spus daca ar vrea sa ne cunostem fata in fata, ea a spus ca nu se poate deoarece iubeste pe altcineva si crede ca si el pe ea, si mi-a spus ca tine la mine dar nu ca la un iubit ci ca la un amic, si a spus sa nu mai incerc si sa ramanem doar prieteni, mi-a facut sufletul bicatele atunci, eram intro stare nebuna nu stiam ce sa mai fac, era sa innebunesc, la un moment dat de nervi voiam sa il identific pe acel tip si sa ii "impusc o mama de bataie" serios! apoi m-am gandit ca el nu are nici o vina, a doua zi ia mi-a spus fiind foarte suparata ca acel baiat nu o place pe ea ci pealtul si fata de care imi place mie plangea, am incercat sa o consolez si cred ca acum se simte mai bine, ea a spus ca are inima infranta, apoi i-am spus ca asa m-am simtit si eu cand ea mi-a spus sa nu mai incerc, apoi ia sia cerut de mai multe ori scuze si i-am spus ca nu are de ce, apoi am incercat sa o fac sa se simta mai bine, spunandu-i ca poate maine va fi mai bine pentru ea si poate ca acel baiat o va place, pe ea, apoi i-am spus ca pentru ea mai exista maine o sansa cu acel tip dar pentru mine este un vis pierdut, ca ea si asa il iubeste maxim pe el, apoi ia sa intristat si sia ceru din nou scuze, si a spus ca se simte foarte vinovata ca ma face atat sa sufar, si i-am spus sa stea linistita ca si asa eu nu contez prea mult... apoi a zis ca are nevoie sa se odihneasca pentru ca se simte vinovata, Acum ma gandesc ce sa fac :
1.sa o consolez si sa mai astept, poate voi reusi sa fiu cu ea
2. sa nu o mai bag in seama si sa o las ca este o pierdere de timp?
3.sa ii dau "meciu" lui tipul ala deoarece a facut-o sa sufere?(stiu ca pare o nebunie dar o iubesc enorm de mult, iar sa renunt la ea nu e o optiune)
Ce imi propuneti sa fac? SA RENUNT LA EA NU E O OPTIUNE!

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Sa ii ramai prieten.

| SkyPilot a răspuns:

E o tampenie sa te indragostesti de cineva cu care nu te-ai intalnit niciodata. Poate sa fie cu totul altceva decat iti imaginezi tu.
Si ea are cu respectivul aceleasi sanse pe care le ai si tu cu ea: aproape zero. Nu vei reusi sa fii cu ea. Daca vrei o amica, poti continua, dar o iubita slabe sperante.
Nu ai de ce sa ii "dai meciul" tipului. Are si el dreptul sa ii placa altcineva decat fata ta. E ca si cum ar veni Victor Slav sa iti sifoneze mutra ca n-o iubesti pe dragusanca. Ar trebui sa fii multumit, ca daca o placea o lua.

| s3ker explică (pentru SkyPilot):

Mersi de raspuns, astazi am realizat ca a fost o tampenie sa ma gandesc la acea prostie, cat despre ea, nu pot spune ca chiar nu o cunosc, in realitate nu am vazut-o dar stam foarte aproape unul de celalalt

| SkyPilot a răspuns (pentru s3ker):

E tot aia. Trebuie s-o vezi.

| s3ker explică:

Scuzati greselile gramaticale dar era 5 dimineata cand am scris aceasta intrebare si eram foarte trist, va rog sa ma Intelegeti