| Rossie a întrebat:

happy..Am o prietena care se da la baiatul pe care il plac ..si de mult timp.,. ea din razbunare pentru ceva ce am facut eu in trecut in cele din urma ajuge sa fie cu toti baietii pe care i plac. Ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca nu iti place ceea ce face ea. Daca iti e prietena nu iti facea asta. De ce nu faci ceea ce iti face si ea?

| EyesSad17 a răspuns:

Buna
ok daca iti face vaze din astea spune-i ca e o fata neserioasa nu mai sta cu ea si nu mai spune cu cine esti pentru ca uite ce se intampla
in locul tau m-as indeparta de ea

| SoulReaper a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu ea si sa o intrebi de ce se intampla asta... incearca sa o faci sa se opreasca... daca nu se opreste, stopeaza legatura cu ea. pe bune. nu sunt fata, dar am avut o groaza de situatii de genu' cu baietii. si in final eu am suferit mereu, pana i-am dat... in fundul curtii, sa nu spun altceva, si mi-am luat alti prieteni adevarati. incearca, o sa vezi ca e bine.

| marycroitor a răspuns:

Asta nu e prietena.rupe orice legatura cu ea si o sa fie cat mai bine, dar sa stii inca un lucru, baietii care s-aou dus cu ea nu te merita, caci care barbat (baiat)adevarat face asa ceva.fii mai atenta cand iti alegi prietenele si iubitii