Daca este chiar indragostita indragostita de el. atunci cred ca ar suferi putin. Ar fi mai bine sa vorbesti cu ea despre asta. Oricum. nu merita sa pierzi o prietena pentru un tip. Totusi, incearca sa te pui in locul ei ( sa fi tu fata careia ii place foarte mult de un tip, iar ea sa fie la un pas de a accepta sa fie impreuna cu el). Multa bafta!
Ea il place foarte mult...si oricum el mi-a spus asta acum o saptamana dar nici nu ma baga in seamaa.mi'au spus ca e timid dar totusi nu stiu ce sa fac
Pai, in primul rand, gandeste-te: crezi ca e bine sa renunti la prietena ta, pentru un baiat, care poate nu este potrivit si cu care nu vei fi la nesfarsit?
Daca tu crezi ca el te iubeste cu adevarat si ca nu te-ar rani, atunci merita sa risti...
Insa, daca te indoiesti de el, eu zic ca ar trebui sa nu te bagi peste prietena ta (pune-te in locul ei) si, nu in ultimul rand, daca te certi cu prietena si te desparti si de el, ce faci? Ii pierzi pe amandoi...asa ca nu merita.
Tu esti singura care poate decide ce trebuie de facut caci tu stii cat de multi tii la ei
Bafta!
Ce pot sa-ti spun! cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, si daca este o prietena adevarata te va ajuta sa iei cea mai buna decizie si nu se va supara ca el te place pe tine! eu asa zic ca e cel mai bine! pupici