| Luiza22 a întrebat:

Am o prietenă cu care stăteam cu ea în bancă. Când stăteam în bancă cu ea eram Best Friends Forever, ne vizitam de 2 ori pe săptămână,ne spuneam secretele,vorbeam mereu,în pauze eram nedespărțite. Ne înțelegeam bine,dar la primul examen,începea mereu să mă întrebe la fiecare exercițiu și copia. Pentru că mă întreba mereu,nu m-am concentrat,și am luat o notă mai mică. De atunci,n-am mai stat cu ea. La început nimic nu s-a schimbat. Astăzi a venit și mi-a spus că nu mai are voie să vorbească cu mine. Eu nu am crezut-o și-n pauza următoare am întrebat-o ce face și ea a zis:Ești surdă? Tu nu înțelegi că nu mai vorbesc și stau lângă tine? Apoi,după puțin timp m-a întrebat dacă am șervețele umede. Eu i-am zis că am,dar nu pentru ea. Ea a plecat śupărată. Nu știu ce să fac: să-mi cer scuze,sau să o las în pace. Voi credeți că chiar nu mai are voie să vorbască cu mine? Dacă trebuie să-mi cer scuze, cum să o fac? Fundă

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Nu rupe legatura definitiv. incearca sa rogi un coleg sa o cunoasca mai bine si in timp sa aduce tangent si discutia despre tine si ce o deranjeaza mai exact. oricum, nu pierde prea mult timp gen 1 luna cu problema asta. e o vorba: prietenii pe care nu ii mai ai, de fapt nu i-ai prea avut!

bafta!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Dati-va reciproc servetele.

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns:

Cati ani aveti?

| Luiza22 explică:

Eu mă simt cam ciudat. Adică eu am ajutat-o mereu și ea îmi întoarce spatele.