| Drinni a întrebat:

am o probema si chiar spera ca odata cu ajutorul vostru o sa ii gasesc rezolvarea.Deci:nu ma pricep la sport! sunt praf! atat de praf incat stau si ma plimb pe teren cand jucam hand-ball, dau mingea la adversari si cand se intampla sa o prind imi scapa. Ma enerveaza cel mai tare ca absolut toata lumea face misto de mine inclusiv o clasa mai mare care face sportul cu noi.Trec cu ingea pe langa mine si parca nu sunt in stare sa le-o iau am mainile si picioarele "lipite"parca de corp. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca proful ma trece din milasad. Urasc asta.Nicoidata nu am avut inclinatii sportive chiar daca fac sala de 2 ori pe saptamana si jogging in fiecare zi. Am facut tenis 2 saptamani cand aveam 10 ani pentru si pentru ca nu progresam proful m-a scos din grupa.adevarul e ca orele se sport sunt un chin mental pentru mine si ma deprima ingrozitor si-o nu stiu ce sa mai fac ca sa imi treaca chestia asta.Cand joc cu prietenii mei e altfel:jucam basket si ma descurc binisor dar e greu sa ma adaptez cu niste straiani pe teren care mai fac si misto de mine. Ce sa fac?sad...merci de rasphappy. dau fundita:*

1 răspuns:
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Pentru acest lucru trebuie doar antrenament.
Ca să nu mai fii bârfită și luată la mișto la ora de sport mai bine ți-ai concentra toată atenția acolo.
Eu spun că sportul nu te ajută cu nimic,doar să ai o notă de trecere, nu performanțe și să fii cea mai bună.
Mai bine te-ar interesa celelalte materii precum româna și matematica, nu sportul.
Decât cu atenție și antrenament nu poți face nimic altceva.

Îți urez succes din tot sufletul!
Sper că te-a ajutat răspunsul meu!
Numai bine!