Ati intretinut relatii sexuale? daca da te rog spune-mi dupa cat tyimp de relatie, cand a fost ultimul act sexual si iti voi putea da mai multe sfaturi. Probabil tu nu i-ai oferit ceea ce doreste si el cauta acest lucru.Probabil te-ai schimbat,ceea ce l-a determinat sa isi indrepte tot interesul si toata atentia catre o alta persoana,care l-a facut sa se simta disperat sau interesat dupa ea, iar acum a inceput sa puna suflet pentru ea. Poate e in alta relatie si a pus stop pentru a nu te rani mai tare(la asta s-a gandit el)
Cred ca ti-ai ales gresit persoana pe care sa o iubesti, dar inimii nu ii poti porunci.Si eu sufar din dragoste mereu fiindca pun prea mult suflet si alte persoane te fac sa suferi.Acum trebuie sa stai cu capul sus si sa arati ca esti puternica,ca vei trece peste, sa intelegi si sa accepti ca nu e de tine si ca si-a batut joc, iar pentru o astfel de persoana nu merita sa suferi.
Cel mai bine e sa vorbesti cu el, sa ii spui ca tu chiar tii la el.Si sa il intrebi daca si el are aceleasi sentimente pentru tine.
pentru a-i dovedii ca il iubesti, fi alaturi de el cand trece prin perioade grele, dovedeste-i ca se poate baza pe tine.
pa pa!:*