| SpeșălGirl a întrebat:

Am o problema.Aseara am iesit cu gasca mea, planuind sa stam pana tarziu in oras. Bineinteles ca era si prietenul meu. Problema e ca el voia sa se dea interesant fata de mine si mereu zicea ca vrea sa bea, ca ii e sete, sa cumparam alcool si chestii. A baut niste whiskey si cateva guri de vin si deja il luase raul. La inceputul serii, am observat cum este el de fapt, are niste reactii de golan. De exemplu, merge cum merg smecherasii, nu avea rabdare deloc, voia mereu sa plecam si din aceasta cauza nu m-am mai simtit asa atrasa de el si am lasat putina distanta. Cand a vazut l-au apucat nervii si toata seara a facut ca un psihopat.De exemplu, eram in local, se dusese pana la baie. Asteptam randul meu impreuna cu un prieten si cand iubitul meu a iesit a izbit usa si a injurat tipand.Pur si simplu. Apoi, cand stateam la masa izbea telefonul, doza de suc si tot ce se afla acolo. A doua zi l-am intrebat ce a fost cu el si a zis ca era suparat pentru ca m-am distantat de el. El nu stie ca nu imi place comportamentul lui de smecher deci nu stie motivul pentru care m-am distantat. Cum as putea sa ii zic sa nu mai fie asa? Sa ma despart de el?

3 răspunsuri:
| DrGeorge a răspuns:

Salutare,

Din descrierea ta pare ca incerca sa impresioneze grupul tau de prieteni.
De cele mai multe ori acest comportament poate duce la mai mult rau decât bine, pare sa fi vrut sa aibă atitudine "cool" sau "superioara" fata de gasca ta cu gândul de a se integra mai usor. Insa comportamentul pare sa fi fost dus putin la extrem. Cel mai probabil in momentul in care a vazut ca este un esec total a devenit irascibil (acesta evident fiind amplificat de cantitatea de alcool consumata).

In ce te privește pe tine si deciziile pe care urmeaza sa le faci, nu cred ca este nimeni in masura sa iti dea un raspuns concret. Sfatul meu ar fi sa ai o discuție cu el pe aceasta tema, sa ii explici ca astfel de comportament te deranjează si sa gasesti un raspuns de ce el considera ca v-ati distanțat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa se intampla cand te legi cu golanii la cap...de acu' sa te tii draguta! Nu stii cum pot degenera lucrurile! Poti sa-i spui ca nu-l placi si el sa te lase in pace sau poate sa reactioneze urat ajungandu-se la chestiuni grave. Incearca sa fii diplomata si intrerupe orice legatura cu el! Eu asa zic ca e cel mai bine...

| BiancaAndreeaa a răspuns:

Discuta problema cu el. Daca nu intelege, tu esti o fata desteapta si trebuie sa il parasesti. Spune i ca nu accepti sa fi cu el daca se mai comporta asa. Daca se schimba inseamna ca tine la tine. Funda?