Bună. Nu știu cât de mult te pot ajuta, dar o să-ți dau câteva sfaturi.
1. Nu schimba șamponul.
E bine să ai unul bun și chiar dacă te plictisești nu îi schimba pentru că un șampon schimbat prea des creează dificultăți părului și din cauza asta îți poate apărea mătreață, coji, păduchi sau mai știu eu ce. Crede-mă, îți spun din experiență. Am simțit-o pe pielea mea.
2. Toarnă un sfert de căniță de oțet într-un lighean cu apă caldă și toarnă-ți în cap după ce te-ai spălat și te-ai clătit cu șampon. E chestie din bătrâni. Pe mine m-a ajutat foarte mult să scap de mătreață și mi s-a făcut părul mai frumos. Dacă crezi că o să-ți rămână mirosul spală-te cu oțet doar în zilele în care știi că nu pleci nicăieri ziua următoare.
3. Ar mai fi gazul. Nu știu mai dacă găsești așa ceva, eu abia am făcut rost de la bunicul, și un sfert de sticlă totuși. (nu e vorba de gaz de mașină, lol , e gaz de la bunica) Să știi totuși că aer un miros mai puternic decât oțetul și nu trebuie să-l folosești decât dacă sigur nu pleci în oraș în ziua aia.
În rest am mai auzit de zeamă de nuci și ai grijă să nu folosești ondulatorul și placa prea des.
P.S: Dacă ești vopsită, uită de treaba cu oțetul.
Baftă!
TeooTeo întreabă: