anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, am o problema. daca o pot numi asa.Acum ceva timp am cunoscut un baiat.Ne-am combinat dupa ceva vreme si nu a mers, ne-am despartit, dar eu inca il placeam.Am zis ca ramanem prieteni insa nu vorbim decat rareori, si cand vorbim am impresia ca incearca sa flirteze cu mine.Imi zice ca ii place zambetul meu si alte chestii. El e cu alta acum, insa cand mai vorbim iar incep sa cred ca-l plac. Ce credeti ca vrea? sa ramanem prieteni, tinand cont ca mi se pare ca se da la mine.astept raspunsuri, mersi anticipat:*

Răspuns Câştigător
| WillWright a răspuns:

Am avut si eu asa o situatie. M-am despartit de un baiat, si dupa asta se dadea la mine in timp ce era cu alta, dupa ce s-a despartit de ea a venit la mine, si l-am ertat, eram din nou impreuna, a trecut 1 luna si iarasi ne-am despartit. Dupa aceasta am suferit putin, da dupa ceva timp deja imi era paralel de el.Cind il vedeam nici nu ma uitam la el.Te sfatui si pe tine sa procedezi asa, lasa-l in pace, nu fi cirpa de rezerva.Aratai ca te respecti pe tine. Sper ca te-am ajutat!