anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU! Am o problemă. De ceva timp am început să chiulesc cu o fată Cătălina. Aproape mereu când chiuleam noi mai chiulea și o fată Ionela. Dar nu mergeam împreună, eu cu Cătălina și ea cu cine chiulea. Diriginta chiar ieri a făcut ședință cu părinții și a băgat enorm de mult de la ea, că cică eu chiuleam numai cu Ionela etc. Le-am zis alor mei că nu cu ea chiuleam și nu mă cred deloc! Azi am condus-o până la autobuz (pe Ionela) și am stat cam o oră până venii autobuzul. Când am ajuns acasă mai să îmi pice cerul în cap, că de ce am condus-o că nu mai știu ce (au pus pe cineva să mă urmărească). Ei cred că e o influență rea, dar nu mă i-au după ea pur și simplu mă înțeleg bine cu ea și nu vreau să renunț la prietenia noastră. Ce să fac?

3 răspunsuri:
| Natiiiiiii a răspuns:

Eu zic sa numai chiulesti deloc si sa iti faci prieteni fara influente negative.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru parintii tai nu conteaza cu cine sau de ce ai chiulit, conteaza doar ca ai chiulit si nu mai pot avea incredere in tine.

| XBluee12 a răspuns:

Pai nu renunta la prietenie si zii Ionelei sa le dovedeasca parintilor tai ca nu e o influenta rea, dar sa nu te indoiesti de gandirea parintilor! Vorbeste cu ea dar acum putin mai des si dupa revii din nou la aceeasi relatie cu ea, dar nu mai chiuliti ca nu-i bine deloc! Bafta...
Funda?