| valentina2728 a întrebat:

Hei TPU, am o problema...
Eu cu iubitul meu, mereu ne supărăm asa din cauza faptului ca eu nu prea știu sa-mi gestionez sentimentele, nu știu sa arat unele lucruri și nu sunt suficient de aproape de el.
Și clar ca el mereu vede chestiile astea și mereu îmi spune ce simte. Imi spune ca nu prea e fericit, ca eu nu ii demonstrez lui mai nimic și ca nu ma simte el aproape, nu ma simte 100%..si chestii de genu.
Eu sunt sincera și îl iubesc foarte mult, chiar nu vreau sa-l vad suferind dar pur și simplu nu stiu cum m-as putea schimba, nu știu cum sa gestionez unele lucruri.
Adică ma gândesc ca atunci când greșesc ceva, trebuie sa vad și sa corectez, altfel îl pierd pe el.
Insa nu știu s-o fac, va dati seama ca și pentru el contează atenția mea, gesturile mici și toate astea, cum și pentru mine contează lucrurile astea din partea lui.
In concluzie îl iubesc foarte mult, amândoi ne dorim un viitor împreună.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă va doriți un viitor împreună, adică căsătoria, pentru ca concubinajul pe termen lung sau scurt e nefericire garantata, întreabă-l sa îți spună exact ce ar dori de l atinge și încearcă sa faci lucrurile resoevmcive(nici într-un caz sex in afara căsătoriei) și tot nu e multumit, spune-i ca tu îl iubești asa cum știi tu. De multe ori dacă cineva nu s-simțit iy IT în familia lui biologica, proiectează nefericirea de acolo asupra partenerului, având așteptați nerealiste. Trebuie sa fii prima data fericit singur cu tine și cu Dumnezeu ca să poți fi fericit în cuplu.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Trebuie sa precizei ca pentru TINE " concubinajul pe termen lung sau scurt e nefericire garantata". Habotnicia ta nu se aplica pentru toata lumea.

De ce nu esti niciodata corecta cand dai raspunsurile astea sa spui ca lucrurle pe care le scrii tu aici se aplica PENTRU TINE?

| dullcat a răspuns:

Buna.Trebuie sa mergi la psiholog daca simti ca situatia te depaseste.Mai poti asculta astfel de materiale cand ai timp
https://www.youtube.com/results?search_query=cum+sa+gestionezi+emotiile

| StoicAnalysis a răspuns:

Asa esti tu ca persoana. Nu poti sa schimbi ceea ce o viata intreaga ai trait. E clar ca el e mai sentimental si tu esti opusul, si daca el nu se obisnuieste cu tine si nu te accepta asa cum esti, atunci nu ai altceva de facut decat sa termini relatia cu el. sad

| Robert2526 a răspuns:

O sa mearga mai bine cu timpul, ai nevoie doar de timp. Sa stii ca nu e numai vina ta, mai mult e vina lui, probabil ca el e mult prea sentimental si prea aproape de tine, nu iti da sansa sa simti si tu mai profund. Dar in timp se rezolva, garantat, am mai cunoscut persoane care au trecut prin asta

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dacă iubești într-adevăr cu Adevărat 100%la100% pai atunci tu accepți totul la omul ăla și când spun și zic totul pai totul acel om acea inima acel sufletul pentru tine este centrul lumi tale este viața eternă și infinita și lumea este a ta și nu mai exista predjucatj și alte rahaturi și prostia prezenta acelui om lângă tine te face sa radiezi o fericire Adevărat mai ceva ca o bomba atomică radiațiile din tine te face sa explodezi de fericire o iei razna nu mai ști ce sa faci sa fie bine pentru acel om devine prima persoana prima inima și pe primul loc înainte la tot lumea asta pentru tine și ești crede-mă ca ești în stare de orice săi fie bine uiți și de tine și de tot acea inima devine și este fericirea Adevărat infinita eternă și în fata ochilor tai și în inima ta nu mai poate nimic sa fie înainte la inima pe care o iubești cu Adevărat accepți totul fără sa fie nevoie și de a avea întenția ca tu sa vrei sa accepți totul vine de la sine totul nu mai vrei nicio schimbare și nimic nu vezi greși la acea inima devine lumea ta fericita ta Adevărat și nu-ți dorești sa se schimba nu are greșeli nu trebuie să-ți gestionezi sentimentele ca nu ești robot lasă-le sa fie asa cum sunt ele și cum simți tu prin felul tău de a fi ca nu-i faci rău cu nimic iubirea nu a omorât pe nimeni și nu a făcut rău nimănui dar cei plini de ei și ego-ul lor de a avea mania de a controla și a schimba omul și a-l face sa fie cum vrea ei acolo când se ajunge se distruge totul absolut totul căci nu lași omul ăla sa fie asa cum vrea el în preajma ta.cu tine și vrei să-l controlezi și atunci ce faci? Îl omori îl distrugi pe viață vrei să-l controlezi vrei să-l ți în lesă aia nu-i iubirea Adevărat și ceva foarte greșit și bolnav. Iubirea Adevărat și într-adevăr iubești cu Adevărat pai da cu tine de pământ și nu mai ști de tine îmi pare rău când vad ca mulți confundă iubirea Adevărat și fericirea Adevărat cu controlul și fel și fel de manipulări și intenți foarte murdare nu știu poate ca am venit pe lume în vreme greșită și timpul greșit ori cer prea mult de la oamenii sa fie sinceri și loiali sa știe cei iubirea Adevărata cu Adevărat și sa nu mai minta sa fie falși nu ași regret nicio secunda dacă ași mai înceta sa exista și asi regrete dacă ași mai avea de aface cu falsitate minciunile și oamenii cu intenți foarte mudare și oamenii ne loial ne sinceri.