Bună!
Încearcă să le vorbeşti părinţilor tăi despre el şi despre faptul că vei avea grijă chiar dacă este o diferenţă de vârstă între voi. Roagă-i să-i acorde măcar o şansă,să vorbească şi ei cu el să vadă ce fel de persoană e şi să nu mai judece după aparenţe. Dacă nu vor fi de acord nici aşa,înseamnă că au vreun motiv întemeiat şi ar fi bine să le respecţi decizia, măcar pentru puţin timp.
P.s. ai putea începe prin a-i asculta mai mult, din moment ce tu ai fugit de la şcoală etc., mi se pare un gest absolut normal din partea părinţilor să-ţi interzică să vorbeşti cu el, poate se gândesc că el te-a obligat să faci asta sau cine ştie ce gânduri nu tocmai reale.
Ai uitat sa specifici varstele voastre.nu ma pot pronunta daca nu stiu cati ani ai.
Pai eu cred ca daca va iubiti si dupa ce vei fi majora sau nu vor mai hotara parintii tai pentru tine veti putea fi impreuna daca el e baiatul perfect pentru tine spune-i planul si daca el e te va astepta si toata viata cine nu ar astepta atata pentru o comoara... daca va fi cu altcineva inseamna ca e pierde si nu te merita sper ca am ajutat