| 1mist3r a întrebat:

Hei TPU am o problema gravastraight face. pc'ul imi merge foarte greu de ieristraight face..nush ce are..am bagat metin2ro pe el si mergea bine dar dupa am cautat un fishbot l'am bagat si imi aparea ca are virusi dar am dat "permite" la anti virusstraight face...acum merge pc'ul dar cateodata mi se blocheaza si imi misc "in reluare" cursorul de la mousestraight face mi se blocheaza cam 1 data la 10 minutelaughing precizez ca am laptop asus nu stiu de carelaughing w7 original si memorie mai am in C vreo 10 GB si in D vreo 35 Gbsad Nush ce sa'i fac.straight face inainte nu mergea asa.Am dat azi o scanare particulara doar in C si dupa dau in D de la 9 am dat scanarea si pana la 14 14 cat e si acum tot nu s-a terminatstraight face...cine ma poate ajuta..plss..dau funda si daca merge cea ce ma sfatuiesc anumiti useri..mai dau si 2-4 euro pe orangebig grinpuppy dog eyes pls!

2 răspunsuri:
| EricaxD a răspuns:

Dezinstalează Metinul... poate e din cauza lui...

| Hades23Kerbecs a răspuns:

Cred ca e din cauza memoriei slabe in C. Jocurile iti stocheaza multa memorie in C(daca acolo ai Windowsu') in fine, trecem la morala: sterge din jocuri!(daca ai peste 3)