Parerea mea,du-te si spune-i nu pierde timpul,am fost si eu in aceeasi situatie anul trecut numai ca era o fata si acum a plecat la liceu si eu am ramas tot asa, din cauza ca nu i-am zis, deci nu pierde timpul, da-o naibi de timiditate si spune-i, gandeste-te ca poti sa-l pierzi!
Toti zic u-te spune-i in fata,dar sunt sigura ca aproape nimeni nu are curajul asta,asa ca sfatul meu,daca sunteti prieteni incearca sa te apropii mai mult de el,sa vorbiti chestii ce aveti in comun,sa aflati mai multe lucruri unul despre celalalt(asta poti fac la scoala intr-o pauza,sau cand va intalniti pe strada,va opriti putin si vorbiti), la scoala cand il vezi zambeste-i usor, asta ii v-a placea si va veti apropia mai mult, iar asta poate duce chiar la o relatie.Zic sa-mi urmezi sfatul, parerea mea ca e chiar foarte bun. Daca consideri ca te-am ajutat astept fundita. :*
Buna! Eu te sfatuiesc sa incerci sa vorbesti cu el si sa-i dai de inteles ca inseamna ceva pentru tine, si daca si lui ii place de tine, mai bine...totul o sa vina de la sine. Incearca sa vorbesti cu el separat, il iei intr-o pauza. Dupa cum ti-am spus...totul o sa vina de la sine. Bafta multa! Sper ca te-am ajutat:*Fundita?
Nu cred ca asa putea vorbi cu el separat...la mine la scoala exista niste fete fitoase, etc nu cred ca ne-ar lasa in pace, si ar si rade de mine