| kytsi a întrebat:

Hei TPU am o problema iubesc un baiat si stau cu el problema este ca l-am iertat de prea multe ori cred ca este a 10 oara ce sfat mai dati cum pot sa al fac sa nu ma mai minta si cum pot sa fac sa nu al mai iubesc va rog cel mai bun raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| anonimatuuumubd a răspuns:

Nu este vorba sa-l inseli, chiar daca te inseala.ar insemna sa-i platesti cu aceeasi moneda si asta ar duce la alte conflicte,ideea este sa ii demonstrezi ca exista milioane de baieti si ca nu toata lumea ta se invarte in jurul lui,pentru ca de aceea isi permitehappy iar daca tot contiunua eu spun ca nu e asa ok si ar fi bine sa-ti indrepti ochii catre altcineva,stiu ca e dificil dar cand este pentru binele tau ar trebui sa incerci un sacrificiu,intr-un final daca te indepartezi de el incet incet de tot, o sa vezi ca exista si alti baieti buni,doar ca trebuie sa ai grija sa nu te increzi in toata lumea, deoarece majoritatea umbla dupa interese, cel mai important este sa ai incredre in tine:*

4 răspunsuri:
| DuLcyK a răspuns:

Si eu de cate ori ti-am zis draga mhea sa te desparti de el si tu nu ai vrut, si ma minteai de fiecare data k numai stai cu el si tu tot stateaiwinking sfatul meu nu a fost bun a trebuiit sa iti consultii necunoscutii dupa net, deci pana si pe TPU spui secretele thale si mie nu. Bravo dragut-o multumesc k m-ai facut sa imi deschid ochii fata de tine. Pa-pawave happyhee hee

| anonimatuuumubd a răspuns:

Partea nasoala este ca stai cu el,incearca de fiecare data cand iti greseste sa fii indiferenta,sa nu te enervezi,pur si simplu nu il mai baga in seama, demonstreaza-i ca se poate si fara el, deoarece el acum are probabil impresia ca il ierti ca nu poti fara el si de aceea face acele greseli:*

| kytsi explică (pentru anonimatuuumubd):

Da si decate ori mai spune vrei sa te inpaci cu mine k stiu ca ma iubesti mai zice iar eu ai sp de unde esti u sigur si el mi-a zis sunt convins eu am incercat odata sa al insel si pur si simplu nu am putut

| kytsi explică (pentru anonimatuuumubd):

Mss chiar m-ai ajutat chiar astazi m-am despartit de el am realizat ca nu merita si in ploos toata luma mai spunea ca nu fac de el mss ff mult

| anonimatuuumubd a răspuns (pentru kytsi):

Nu este vorba sa-l inseli, chiar daca te inseala.ar insemna sa-i platesti cu aceeasi moneda si asta ar duce la alte conflicte,ideea este sa ii demonstrezi ca exista milioane de baieti si ca nu toata lumea ta se invarte in jurul lui,pentru ca de aceea isi permitehappy iar daca tot contiunua eu spun ca nu e asa ok si ar fi bine sa-ti indrepti ochii catre altcineva,stiu ca e dificil dar cand este pentru binele tau ar trebui sa incerci un sacrificiu,intr-un final daca te indepartezi de el incet incet de tot, o sa vezi ca exista si alti baieti buni,doar ca trebuie sa ai grija sa nu te increzi in toata lumea, deoarece majoritatea umbla dupa interese, cel mai important este sa ai incredre in tine:*