| Msrazvan123 a întrebat:

Hei TPU,am o problema legata de prietenie, sunt prieten cu o colega de clasa, suntem prieteni de 1 an si ceva,bun ea avea o problema cu un telefon, nu putea sa-si fac update pana mea,nu asta e atat de important,bun ea mi-a spus daca pot sa-l fac si eu i-am spus da, ca stiam cum sa fac. Dupa ce am reusit sa-i actualizez telefonul s-a blocat in icloud si m-am speriat, a doua zi i-am spus ca ii iau telefon ca nu mai avea si dupa cateva luni l-a facut praf aproape si desigur eu ca prostu i l-am cerut inapoi(in gluma) si dupa s-a suparat. Nu i-am spus de la inceput ca a fost o gluma, am vrut sa vad din ce categorie de prieteni face parte si mi-am cerut scuze la inceput fara sa-i spun ca a fost o gluma si a spus ca a terminat tot cu mine. Pana la urma i-am spus ca a fost o gluma si pana la urma a înțeles dar mi-a spus ceva de genu ca vrea sa ia o pauza de la prietenia aceasta (nici eu nu prea am inteles bine ce a vrut sa spuna) si a zis ca probabil o sa ne impacam. Sunt disperat, sa o fac sa ma ierte pentru ca e cel mai bun prieten al meu si este singura persoana din liceu cu care pot sa comunic si nu vreau sa o pierd. Stiu un prieten adevarat trebuia sa ma ierte din prima dar mna ce sa fac, vreau ajutorul vostru sa-mi dati niste exemple sau metode cum mi-as putea cere scuze incat sa ma ierte, dau funda.Va multumesc

1 răspuns:
| Msrazvan123 explică:

Trebuie sa mentionez ca i l-am facut cadou ca eu nu i-am spus.