| Mikaelqwe a întrebat:

Hei TPU am o problema pls 3 minute dureaza va rog
Azi am fost afara cu un prieten si iubita lui
La un semafor un om in jur de 38 de ani mai plinut si inalt a intrat din plin in mine pe trotuar
Ca orice om va dati seama ca am spus ceva poate am scapat si o injuratura dar nu cu intentia sa auda
Dupa 10 metrii ce mere intoarce capul si a vazut ca ma uitam la el intr una
A venit inapoi si m-a impins putin mai tare eu m-am dus pe spate foarte putin cu picioarele in zapada dupa m-am reechilibrat si l am intrebat ce vrea pe un ton mai ridicat
Dupa mi-a dat o palma mai inceara peste fata
In acel timp mi s-a spart f putin buza si l am impins in timp ce l-am injurat
Dupa a vrut sa ma loveasca cu pumnul m-am ferit i-am prins mâna si in acea clipa puteam sa il lovesc foarte rau la fata pentru ca nu avea ce sa mai faca era deja cu corpul in alta directie
Dar am ales sa nu il lovesc in timp ce a venit un alt adult si i-a spus citez,, lasa-ti-l ca nu stie ce face" im acel tipm scandalagiul a plecat stiind ca omul acela nu o sa l lase sa continuie
Precizes ca eu am 15 ani
Un timp dupa incident am gandit ca omul acela nu a realizar nimic in viata daca se ia de minori care abia au promovat generala el fiind un munte de om si cu o caruta de ani in spate
Dar am mai avut si un gamd sa-mi cumpar un briceag pentru ca daca aveam il scoteam frumos si il bagam in picior ( asta cred eu ca e auto aparare daca nu poti sa te aperi de oamenii acestia altfel puteam sa ajung eu in spital daca se continua altercatia)
Prietenul meu abia l-a sfarsit i-a spus sa se calmeze dar doar atat
Voi ce parere aveti cum a procedat animalul acela si cum am procedat eu?

Răspuns Câştigător
| NAT0 a răspuns:

Ati reactionat prost amandoi. In locul tau daca puteai sa-l bati, pai il bateai sa nu se mai ridice.laughing ii dadea cu talpa piciorului in genunchi. ii sare rotula si cade. in momentul ala e paralizat tipul, nu e mort dar e paralizat. Apoi poti sa-i dai cu pumnul in barba doar daca stii ca ai forta sa i-o pici sa-l lasi jos, daca nu. Nu. In fine, pana scoti tu briceagul ala... laughing Mai bine iti iti niste manusi cum au aia de la bgs, sunt fara degete si au ceva de metal ca la rozeta. si trebuie doar sa dai cu pumnul, atat.
Dar ce sa zic. Felicitari ai reactionat bine daca e prima situatie de genul in viata ta.
Dar serios acum, cand mai intalnesti situatii de genul si vezi ca nu se poate discuta, loveste sa nu planga mama ta in spital, mai bine plange a lui.

2 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Consider ca nu ti se potriveste "minor care abia a terminat generala".

| Mikaelqwe explică (pentru Staind):

Generala se termina in clasa a 8-a
La liceu primul an este de 15 maxim 16 ani ca elev fara probleme de repetentie
Nu e destul de clar?