Deci cat semanam...asa e si cea mai buna prietena a mea! Sufera dupa un porc care tot ii da sperante! Acum ii zice ca nu il intereseaza de ea, acum zice ca o iubeste, dar peste 5 minute il vezi cu una(fosta lui)! E super enervant tipul, dar adevarul e ca e si super dragut Ei dar nu conteaza aspectul fizic pana la urma! Eu ii zic mereu si mereu ca:e un golan, ca nu trebuie sa planca dupa el, ca o sa se indragosteasca peste 5 secunde de altul(si asta o amuza), imi mai bat putin joc de el eu(el imediat se ia in gura cu mine, apoi las eu de la mine), ma fac de ras pe drum ) deci toate le fac numai ca sa se investealsca ea! Si crede-ma nu e deloc usor sa te faci de ras pe drum, mai ales cand tu esti o fire liistita Eu toate la fac pentru ea...acum daca tu ai fii de acord sa te faci de ras asculta ce am zis eu! O sa ii treaca mult mai repede decar prietenei mele, pentru ca ea e unica:nu se lasa deloc usor convinsa(ititrebuie cam vreo 2 saptamani daca nu si mai mult numai ca sa o cunvingi sa isi cumpere ceva Sper ca te-a ajutat macar ceva din tot ce am scris si scuza-ma pentru greselile de ortrogarafie daca suntFunda?
Buna! :* Pai convinge-o sa iesiti in oras, sa aveti o discutie ca intre fete si sa o faci sa nu se mai gandeasca la acel baiat! Cam asta ar fi tot. Sper ca te-am ajutat! :*
Iesiti in oras,faceti caterinca,distrati-va,
daca nu vrea gadilo,si ia-o cu forta,faceti-va unghiile,o petrecere in pijamale,si explica-i ca nu are de ce sa fie suparat,baietii sunt destui, trebuie sa-l cunoasca pe cel potrivit, sustine-o, fii langa ea, succes
Eu cred ca as inveseli-o i-as explica, as inveselio, sau i-as lua ceva numai sa-l uite pe acel baiat
adiina11 întreabă: