Asta e urat,si spun asta pentru ca si eu sunt in aceiasi situatie. Vorbeste cu baiatul de care ii place si spune-i sa te lase in pace, si tu poti fi cu prietenul ei, tot nu mai simte nimic pentru el.Sau ca sa nu sufere niciuna, renuntati la amandoi.
Daca intre cei doi nu mai e nimic si nu ai influentat tu despartirea lor, n-ai nici o vina. Urmeaza-ti inima. Fericire.
Cum vine asta? Adica toti baietii se dau la tine? Explica-mi! Am inteles, dar cum se poate din 2, niciunul sa n-o placa pe prietena ta, si sa te placa pe tine amandoi...In fine, sa zicem! Ia-l pe ala care-ti place mai mult si incerca sa discuti cu ea ca sa nu fie conflicte.Fi calma atunci cand ii explici! Te pup!
E aiurea rau.prietena mea nu e genul de fata draguta, simpatica.d-astea e mai altfel si la miss, eu l-am castigat, si ea s-a suparat groaznic.si m-am simtit prost dupa, dar i-am ca si daca nu participam eu, lua altcineva asa ca sa se bucure pentru mine, dar n-a facut-o, si nu stiu dar imi fac avansuri, si desi eu stau mai departe de toti, cand iesim de la scoala, ma conduc acasa...intelegi cum vine asta?