| Georgiana_Cristina_1983_7mUx a întrebat:

Am o problema...Sunt fata, am aproape 14 ani, si am 52 kg.Deci sunt grasa la varsta mea (am 1.59m).
In concluzie:Cum sa slabesc repede (cel putin pana la 47 kg) fara suplimente?
Ofer fundita la cel mai bun raspuns care ma poate ajuta!

Răspuns Câştigător
| Mari_Elena_2000 a răspuns:

Ehi... chiar daca ai aproape 14 ani poti slabi cateva kg (stiu... hainele nu iti stau asa cum vrei probabil anumite persoane te insulta) poti incepe sa slabesti prin a elimina sucurile(Pepsi, Cola, Fanta etc.) bea apa ori de cate ori iti este sete si uneori chiar si atunci cand nu iti este... daca uneori chiar nu te poti abtine iti poti face unul natural (si mie mi s-a intamplat sa nu ma pot abtine).Ar fi bine sa renunti si la dulciuri (nu renunta la tot asa dintr-o data...fa-o pas cu pas)eu iti propun sa le inlocuiesti cu fructele si biscuitii cu cereale.Si legumele sunt foarte importante acum ca vine vara iti poti face diferite salate.Ar trebui sa te apuci de sport... poti alerga, mergi pe bicicleta, orice sport este bun. Poti cauta pe internet un set de exercitii cardio...pentru mine au functionat.
Multa bafta!

4 răspunsuri:
| Răzvi4Deni a răspuns:

La inaltimea si varsta ta ai o greutate normala. Nu trebuie sa te gandesti la niste diete extravagante, exista niste diete usoare pentru pierderea a catorva kilograme, desi la tine nu este cazul.
Dupa parerea mea ai o greutate normala avand in vedere varsta si inaltimea, dar daca vrei sa mai slabesti 1-3 kg iti recomand dieta cu banane.
Mananci in fiecare dimineata o banana si bei un pahar cu apa la temperatura camerei, apoi poti lua mesele obisnuite, vei obsera o schimbare.
Bananele sunt un ingredient minune. Bafta!

| illusorythoughts a răspuns:

Pentru inaltimea ta, ar trebui sa ai 49 de kg. Pentru a slabi cateva kg, poti sa faci putin sport, nu sa tii diete. O sa te ajute mai mult.

| Georgiana_Cristina_1983_7mUx explică:

Esti fata?
Si ba da sunt prea grasa pentru ca am grasime la burta si picioare.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Poti sa incepi sa alergi zilnic cate 30 de minute si incet incet o sa se cunoasca.