Ai răbdare. Vezi ce se întâmplă între timp. Nu grăbi lucrurile, că riști să le strici pe amândouă. Păstrează-l de amic/prieten, pe băiatul de care îți place "mai nou" și îngrijește-ți relația pe care o ai, dacă o vrei într-adevăr. Dar cel mai bine ar fi să îți asculți inima și apoi hormonii. În definitiv, tu vei face cum vei considera de cuviință, indiferent de părerile pe care le vei primi aici sau în altă parte.
Bună!
Eu zic că ai doar un crush pentru ăla mai mic (o atracţie fizică, o noutate) şi nu are rost să dai cu picioru' într-o relaţie de 1 an jumate pentru unu care e şi mai mic ca tine (mie sincer mi-ar fi ruşine să mă afişez pe stradă cu unul mai mic ca mine cu 2 ani, acu e treaba ta). Dacă simţi că începi să-l placi, pur şi simplu nu-l mai băga în seama, pierde orice contact cu el şi gata.
Hotaraste-te altfel il vei face sa sufere pe actualul tau iubit gandeste-te merita asta?
Mai bine ramai in relatia ta actuala. Faza cu baiatul mai mic este doar o atractie fizica.
Un sfat... poti place multi baieti...dar numai pe unul poti iubi.Noi acum nu putem sa-ti spunem ce sa faci. E alegerea ta. Dar ai putea sa-i spui actualului sa va separati o vreme, ai nevoie de o pauza, chestii din astea. Apoi incearca sa vezi daca merge cu cel mic. Bafta!
Probabil esti foarte tanara asa ca nu are rost sa iti faci probleme! Esti la varsta unde poti gandi cu inima fara nici o problema.