Damn. Ce situatie nasoala, dar oarecum cunoscuta.
In primul rand parintilor nu prea ai ce sa le faci. Cearta asta e nasoala rau de tot.
Nu cred ca e bine sa iei pastile. Adica tu nu ai nici o problema. Si nu trebuie sa te invinovatesti pe tine.
Incearca sa vorbesti cu familia, sa ia a cunostinta problema cu care te confrunti.
Parintii nu-i poti schimba, asta e clar. Si chiar daca s-ar intampla, dupa totul ar reveni la normal.(sau anormal).
Nu prea ai ce sa faci, decat sa continui sa traiesti si sa incerci sa iei ce e bun din viata. Stiu ca sunt doar vorbe astea, dar nu vreau sa iti distrug orice urma de speranta.
E bine totusi ca esti optimista. Asta ajuta.
In viata, nimeni nu e perfect. Unii trebuie sa duca o povara mai grea, altii nu chiar asa de grea. Dar povara asta ne ajuta sa devenim mai puternici. O duci rau acum ca sa o duci bine mai tarziu.
Ai putea sa spui povestea ta cuiva mai superior din punct de vedere administrativ. Nu stiu. Psihiatra aia ce face, nu face nimic in privinta asta? Iti da pastile? Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu cineva mai tanar, nu cu dansa.
Oricum, anii astia o sa treaca repede, crede-ma. Nici nu o sa iti dai seama. In curand o sa faci 18 ani si o sa primesti viata pe care o doresti.
Nu cred ca te-am ajutat prea mult, dar sper sa o fi facut.
Nu iti pierde speranta. Eu cred ca totul o sa fie bine in curand.
Iti doresc mult noroc.
Nu te tot plange atat. "Vai ca eu nu merit asta, nu merit aia". Termina cu arfele astea. Nu esti centrul universului. Traieste-ti viata asa cum e. Toti am avut perioade naspa in viata.