anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie cu un baiat de 7 luni si suntem la distanta... el sta in Craiova, eu in sibiu. Nu ne-am vazut deloc si ne dorim asta din tot sufletul. a zis ca o sa vina acum o luna dar s-a ivit o chestie cu familia si a trebuit sa plece. si a ramas sa ne vedem in vacanta de iarna, acum. Eu i.am zis ca o sa vin la el pentru ca merg cu familia aproape si o sa vin si in Craiova sa ne vedem. dar azi am aflat ca s.a anulat tot. sunt distrusa. era singura sansa sa ne putem vedea pentru ca distanta e foarte mare. 260 km. nu stiu ce sa fac... voi cum ati proceda?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te sui in tren si te duci la el, sau mai bine se urca in tren si vine el la tine, daca nici atat nu sunteti in stare nu mai vad rostul sa denumiti treaba asta "relatie"

| peperonies a răspuns:

Relatie de 7 luni si nu v-ati vazut deloc? hmmmm...

| Divy a răspuns:

Relaţiile la distanţă sunt cam aiurea, să nu mă înţelegi greşit dar interacţiunea online nu e la fel cu cea face 2 face.

Ştiu că ai simţit anxietate, nerăbdare, bucurie şi multe astfel de lucruri dar nu e totul piedut. Ocazii vor mai fi deşi nu ştiu dacă va fi la fel, şi aşteptările să nu fie prea mari.

Hey respirăm acelaşi aer şi eu văd Sibiul de fiecare dată când mă uit pe geam laughing

| Gabi1999 a răspuns:

Normal baiatul trebuie sa vina la fata.
Cauta-ti un prieten mai aproapewinking