Nici nu iti imaginezi cat de diferita poate sa fie o persoana in realitate spre deosebire de mediul virtual.Bine,nu vad de ce nu i-ai acorda o sansa sa va intalniti pentru ca nu ai efectiv nimic de pierdut.Ce vreau sa subliniez este ca nu va inteleg pe voi cei care spuneti ca sunteti impreuna desi nu v-ati vazut vreodata.O singura data ''m-am ars'' cu o chestie de genul si de atunci nu imi mai trebuie.Virtual vorbea cat 12 la un loc tipa respectiva si cand ne-am intalnit abia am reusit sa scot de la ea 3 cuvinte.
Cred ca e timpul sa va italniti si in realitate sunt totusi 4 ani.
Daca nu vrei sa se distruga tot ce ati creat chiar si virtual trebuie sa stabiliti neparat i intalnire chiar si pentru cateva zile. Daca tine la tine si te place atat de tare va veni daca nu renunta la visare.
Intalniti-va si-n realitate sa vedeti ce si cum sunteti si dupa decideti ce faceti. Cum a zis si Robert, o persoana poate fi radical schimbata in realitate. Pe internet cam suntem cea mai buna versiune a noastra deoarece avem posibilitatea sa gandim un raspuns, sa-l rescriem daca nu ne convine si sa analizam mai mult situatiile.
Ei, bine, și eu am avut o experiență de genul. Și chiar am fost împreună. Și se vedea că ținem foarte mult unu la altul. Însă eu am intrat în clasa a 8-a. Nu mai puteam vorbi așa mult. El a găsit o fată, pentru că până la urmă nu putea rămâne cu mine. Nu mai vorbeam, era distanța (nu una foarte mare) și existau o mulțime de fete care orbitau în jurul lui. Așa că ne-am despărțit. Și încă o chestie, fiecare persoană e diferită în mediul virtual. Poate îți pare inteligentă, tupeistă etc, dar în realitate să fie foarte timidă.
Și da, 4 ani e foarte mult, dacă vorbim de mediul virtual. Eu nu îți interzic să visezi, iar acesta este doar punctul meu de vedere, dar eu zic să o cunoști prima dată în realitate, apoi poți să zici că e iubire pură.
SwettyCat întreabă: