| MissKitty16 a întrebat:

Am o rugaminte pentru fetele in cunostinta de cauza.
Maine am o zi de nastere, fata respectiva o face la o pizzerie si cred ca dupa iesim la mall, ma rog. Eu sunt putin plinuta, dar nu foarte, si m-am gandit sa imi iau o rochie mai scurta in fata (genunchi) si lunga in spate (glezna), albastra de voal, cam ca logo-ul de la Facebook. Vreau sa imi iau pe deasupra si o jacheta, avand de ales dintre un bleu-marin si roz, cu o curea aurie sau galbena, respectiv neagra, iar la pantofi negri sau albi cu o fundita maica neagra. Ma ajutati sa le conbin?
Si inca ceva, cum as putea sa ma machiez? Vreau ceva natural, care sa mearga la fata rotunda-ovala cu ochii albastrii.
REPEDE!

Răspuns Câştigător
| MilkWithCereals a răspuns:

Pai ia-ti rochia albastra, jacheta bleu-marin, curea neagra si pantofii tot negrii sa se asorteze big grin. Si la machiaj, poti incerca putin rimel dar farduri sau altceva nu... Doar creion de ochi daca vrei. Din punctul meu de vedere ar fi cel mai ok asa. happy La multi ani, apropo. ^.^

1 răspuns:
| SarcasmBoy a răspuns:

Nu sunt fata, dar parerea mea e sa alegi bleu-marinul iar in legatura cu machiajul sa nu fie foarte strident, de preferat ceva albastru.voi stiti fetele happy succes.