Cumparati o masca d-aia hidoasa(si zic zic hidoasa zic hidoasa,asa sa fie) si puneti-o in toaleta, dupa care lasati capacul. Turnati si ceva sa se inroseasca apa, niste culori ceva,"pictati" si toaleta.
Faceti o solutie saturata de sare(dizolvati sare in apa pana nu se mai dizolva). Fierbeti apa.O sa ramaneti cu sarea(grija ca sarea o sa inceapa sa sara peste tot). Dupa ce a fiert, sarea nu o sa mai fie asa fina, pisati-o dar cu grija sa fie cam la dimensiunea cristalelor de zahar pe care o sa le inlocuiti cu ea.Asta daca parintii sunt mai neatenti si fac cafea dimineata.Asta daca fac cafea dimineata, logic.
Asta care pe care o spun acum s-ar putea sa treaca putin de niste limite...ma rog,asta ar considera unii, eu nu, eu ma gandesc si pun in practica orice gogomanaie.
Duceti-va undeva cat mai aproape de camera lor(da' tu fix in fata usii), imbraca..."imbracate" in sutien si chiloti, ceva sexy si faceti zgomot.Ideea este sa creada ca au in fata o scena de incest cu lesbiene.Stiu,e cam deplasat.Bai,aveti grija sa nu se retraga in linistie si sa va creada tacanite in timp ce voi credeti ca nu v-a reusit...
Doamne feri, n-as vrea un copil ca tine )))..cu gandirea asta o sa ajungi pe la puscarie pentru crima prin infarct ))).
Hahaha ce amuzant mai esti!
Multumesc domnisoara! :*
denisatheodora întreabă: