Ţine mereu o sticlă proprie de apă la îndemână – pe birou, în maşină, la serviciu, pe noptieră şi chiar în club, din care poţi sorbi din când în când, chiar dacă nu îţi este sete. Ca să fii mai atrasă de sticluţă, strecoară înăuntru câteva feliuţe de lămâie, de lime sau portocală, pentru un gust mai bun.
Bea câte un pahar de apă eventual carbogazoasă, înainte de fiecare masă. Dioxidul de carbon poate ajuta la digestie. În plus, destinde stomacul, astfel că vei mânca mai puţin şi te vei simţi mai bine. Şi când ţi-e foame poţi bea ceva mai multă apă.
1. Dacă vara trebuie mai multă hidratare şi serumuri uşoare, iarna este nevoie de creme bogate în lipide, care să refacă structura pielii, aşadar ritualul trebuie adaptat prin alegerea diferită a produselor.
2. Nu uita de necesitatea utilizării produselor de îngrijire cu factor de protecţie solară – zonele expuse trebuie protejate întotdeauna, fie că alegem o cremă cu SPF (15 este factorul perfect de protecţie, blocând aproximativ 94% din radiaţii, ori un fond de ten sau o cremă cu pigmenţi care să conţină protecţie împotriva razelor ultraviolete).
3. Loţiunile tonice pentru faţă trebuie să fie obligatoriu fără alcool, care usucă pielea, şi să fie îmbogăţite cu vitaminele A, C şi E.
4. Pentru zona ochilor se evită în sezonul rece folosirea de geluri sau fluide care intră prea repede în piele, fiind de preferat cremele mai onctuoase care rezistă şi în contact cu frigul şi intemperiile.
5. Înaintea aplicării cremelor se va recurge la seruri de hidratare.
6. Nu se vor aplica măşti de exfoliere sau de gomaj, decât cel mult o dată pe săptămână.
7. Pentru gât şi decolteu se utilizează doar creme cu onctuozitate sporită, deoarece aceste zone sunt foarte expuse la frig şi la vânt şi, în plus, nu au glande sebacee.
Pai eu zic ca ar fi buna crema aceea facuta din unt deoarece a icercat-o si o prietena de a mea, si i-s-a trecut. dar acum nu stiu sigur...
Ce crema facuta din unt? Detaliaza te rog
Da ma , adica margarina
De fapt, poti sa faci crema si din grasime, dar nu e unt ca e untura (stii tu, aia de pe porc). Stiu ca suna scarbos, dar este foarte buna, sa faci din ea crema de galbenele. Bunica stie sa faca asa ceva .
O mananc
II delicioasa...n-ai si niste mamaliga?
Da, stai ca iti dau acum. *aruncand pachetul de faina in laptop*
Ops... se pare ca nu merge prin el, deci o sa ramai fara haleala .
alee19 întreabă: