| CostelushBT a întrebat:

Hei TPU, am probleme cu părintii, adica cu maicamea. Nu ma lasa afara mai deloc in timpul săptămânii decat 1 2 ore la cateva zile si-i explic că am nev sa ies cu pretenii in oras, sa vb cu ei sau sa merg la sala si altele de genul, dar ea tot pe ai ei o tine, oricât de frumos as ruga o si de mult m-as ruga nu se poate. Am aproape 17 si ma uit la alti colegi ca ies in fiecare zi si ma suna - hai si tu- dar de unde, ca oricât ma rog nu se poate ca ma bate la cap cu invatatul, parca as fi cls 5. Si pe deasupra, ai mei is divortati, maica mea s-a recăsătorit cu unul care nu lucrează decat o data pe saptamana si sta toata ziuua acasa, ma pazeste ca pe hotii de cai. Mna nu stiu ce sa fac, astept parerile voastre si multumesc ca ati citit romani asta. happy

Răspuns Câştigător
| GreenVoid a răspuns:

Daca e batuta in cap si nu intelege, iesi, ce poate sa ti faca? Ii explici frumos ca nu te duci sa ti bagi in vene sau sa lasi bortoase, te intorci la o ora decenta si gata.Nu traiesti in padure, trebuie sa iesi, sa comunici nu sa ajungi un asocial inchis in casa.Asa cum cand te duci la scoala nu comenteaza, sa n o faca nici cand iesi cateva ore cu prietenii.

1 răspuns:
| antimulte a răspuns:

Pai ce sa faci... Sa pui mana pe o carte ar fi cel mai indicat. De preferinta de limba romana.