| Eusuntaici a întrebat:

Hei,TPU! Am revenit cu intrebarile. Am foarte mult timp care nu am mai iesit deloc afara pentru ca parintii mei nu ma lasa sa fac nimic. Ultima data am iesit cu o prietena in oras, iar acum vrem sa iesim din nou, dar imi e frica sa imi intreb parintii iar pentru ca atunci m-au certat... Am 15 ani. Nu cred ca e ok la varsta mea sa ma tina inchisa in casa. straight face Va multumesc! :*

Răspuns Câştigător
| Brâncuşi a răspuns:

Bună ziua, sincer am mai auzit astfel de probleme poate părinţi ţin prea mult la tine şi au ales o astfel de pedeapsă ori ai făcut tu ceva răuţăti ei ştiu cel mai bine, şi nu, nu mi se pare normal spune-le şi tu că sunt sărbăţorile că te duci la o prietenă şi trebuie să te înţeleagă, viaţa nu se termină aici, fi veselă.
Sărbători fericite!

10 răspunsuri:
| Lydia28 a răspuns:

Cred ca parintii tai te iubesc cu adevarat, dar din pacate au devenit putin superprotectori. Adica le este foarte frica sa nu patesti ceva. Incearca sa ii asiguri de faptul ca iesi ziua in amiaza mare cu o prietena, la un local decent, etc, cred ca merita sa mai incerci o data!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Este normal ca la 15 ani sa ai un program dar cum zici si tu nici sa te tina in casa. Acuma conteaza si modul in care vorbesti cu parintii tai si cum te imbraci ca sa te duci in oras ( parintii cam tin cont si de asta ). Asa ca iti recomand sa te imbraci casual si desigur sa-i si intrebi happy pentru ca sunt sarbatorile si nimeni nu ar trebui sa fie in casa.

| Commapoint a răspuns:

Pai de ce nu te lasa sa faci nimic? Ai facut ceva demn de neincredere? Poate trebuie sa ii faci sa capete incredere in tine. Demonstreaza-le ca esti de incredere. Asculta-i, si roaga-i frumos. Explica-le ca ai nevoie de libertate. Ai totusi 15 ani si meriti putina libertate. Sfatul meu este sa ii asculti cat de mult posibil, iar apoi ei o sa te respecte si pe tine. Bafta! :*

| HBSB a răspuns:

Bagale pita in gura si fale scandal
Si parintii mei or fost la fel pina nu am fost hotarit cu ce vreau sa fac si le-am aratat ca daca mi-am pus ceva in cap fac cum vreau si ei nu ma pot opri or facut la fel cum fac aitai cu tine ( ps vezi ca o sa faca fite mari cind o sa le zici pregatesteti argumate puternice si sa nu iti fi frica de pedepse spuneti parerea si nu ii baga inseama la ce vorbesc)

| FemeiaPisică a răspuns:

Buna!

Vorbeste cu ei si incearca sa ii convingi ca nu mai ai 10 ani si ca te poti descurca singur. Nu te supara pe ei din cauza ca sunt protectori si nu vor sa te lase singur afara sau cu alte persoane.

| Juiana a răspuns:

Daca ai 15 an i nu este bine sa iesi seara in oras, este periculos, mai ales pe Lipscani.

| Walhalla a răspuns:

Doamne,fato` sa te tina inchisa in casa? Poi parintii tai nu constietizeaza ca a sta toata ziua inchisa in casa e mai periculos decat a iesi afara? In ritmul asta te imbolnavesti...ai nevoie de aer,de lume, de socilaizare.Fa scandal, zbiara, tranteste, ce saracie...Si tu esti de vina pentru ca esti asa ascultatoare, fi si tu mai autoritara, ce ar putea sa iti faca?

| LineGuide a răspuns:

Parintii tai tin la tine, si cred ca fac asta pentru ca iti vor binele.Nu au dc sa iti doreasca raul, doar ca din dorinta de a face bine, te sufoca. Explica-le cum sta problema, si o sa te inteleaga.
Mult noroc!

| EyeCandy a răspuns:

Păi ai niște părinți super protectivi zic eu din ce am citit, dar asta nu este așa OK. Discută cu ei și explică-le dorințele tale, că vrei să ai o viață normală și să ieși pe afară cu prietenii. Încearcă în primele ieșiri să nu stai așa mult și să mergeți unde le convine și lor ex: film, parc, un club decent ca să le arăți că poți fii de înceredere. Baftă cu ei, sper să reușești ceva.

| Eusuntaici explică:

Multumesc. Mi-au fost de mare ajutor raspunsurile voastre!