Păi ce faci atâta de grav de nu ești conștient și rațional? Doar nu te apuci Doamne ferește sa dai în lume pe strada ce faci în momentele alea iraționale?
Nu am zis că nu sunt conștientă am zis că am zile în care nu gândesc rațional adică fac lucruri ilogice
Ilogice? Pai ce faci ilogic?
Am gânduri dezordonate, gândesc mecanic nu logic
Ce-ți provoacă acele gânduri dezordonate? Ce faci toată ziua în general? Stai în casa mult? Muncești undeva cu stres mult? Dormi în de ajuns?
Eu de explu am zile în care sunt stresat de la munca stau peste program uneori și se adună și când vin casa dorm direct nu mai sunt în stare de nimic oboseală te prinde puțin uneori se dună
Sau nu dorm în de ajuns și stau pe TPU mult și când merg la munca sunt praf )) da tot fac față și când vin sunt mort )) astăzi sunt bine am dormit devreme aseară pe la 12 și ceva
Stau in casă și mă gândesc la multe probabil din cauza asta nu știu
Te cred, dar ca să nu se m-ai adune de ce nu te oprești din a sta peste program să spui și tu angajatului bre eu azi nu pot sta după program că am ceva treabă, simplu
Angajatorului
Pai asta era stai în casa mult și nu ieși afară sa iei puțin aer într-un parc sau ieși în oraș la aer eu sâmbăta și duminica am liber doar atunci și ies cât pot și eu de mult afara dau ture prin oraș îmi iau ceva mănâncă o apă și mai dau ture prin parc păduri este important pentru sănătatea și pentru noi sa nu stam în casa căci uite asa apar gânduri și te mănânci de viu singur bine acum nu știu dacă chiar asta ar fi cauza gândurilor tale eu nu sunt psiholog sa știu 100%la100% cauza gândurilor tale dar poate fi și asta ma gândesc eu statul mult în casa nu-i sănătos deloc
Știu că asta e.O să ies mai des
Pai el îmi spune ma întreba mai înainte dacă vrea sa stau peste program nu ma obligă deloc și niciodată nu ma obliga la nimic eu stau cu buna voința peste program mereu și tirurile pe care le descarc eu peste program le fac de unul singur și la fiecare tir descărcat primesc bonus căci dacă A-și ieși ca toți ceilalți la același program nu ași face nimic acasă de asta stau peste program
Acum am înțeles.Si de ce numai tu, sefu' nu poate să vorbească cu un coleg de-al tău să stea și el să te ajute.Nu au nevoie de bani ăia?
Fiecare om are tirul lui nu exista 2 oamenii la un tir fiecare om descarca câte tiruri poate într-o singura zi și ele vin pline cu mobila cartonate și haine cartoane și sigilate electrocasnice în cuti speciale sunt multe și nici eu nu știu ce are în cutile alea da nu le desfac munca mea este sa descarca câte tiruri pot într-o singura zi ca toți ceilalți colegi de munca
Ahaaaa, multă sănătate și spor în toate
Mulțumesc frumos
Cu drag
Atâta timp cât nu faci rău Doamne ferește unui om și nu-l afecteze cu ceva rău este un semn foarte bun și sănătos dar dacă ajungi sa fi atâta de inconștient de sine și te apuci sa faci răul oamenilor prin ai înjura sau să-le faci ceva rău atunci este într-adevăr o problemă grava
Cum să fac ceva rău la un om, tu te auzi ce spui?
Ai înțeles bine ce am zis?
Eu am vrut sa ti ofer ajutor si tu nu ai vrut. Nu ti pot da ajutor cu forta. Probabil ai fost internata la spitalul mentionat de mine si te temi ca ti se afla identitatea. Nu ....nu ma int cine esti!
Nici eu nu gandesc rational cand dorm prost, de exemplu. Nu poti fi mereu in priza