| NuStiTotulDespreMineAsaCaTaci a întrebat:

Hei TPU... Am si eu nevoie de niste statusuri. Nu conteaza despre ce.

Răspuns Câştigător
| Cheess a răspuns:

Destul de ciudat, dar capacitatea de a fi singur este o condiție a capacității de a iubi.

Mi-a fost greu mereu sa pierd persoanele pe care le iubesc... Dar uneori ma intreb: Exista oare cineva care se teme sa ma piarda pe mine?

O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte!

Te astep si azi, te voi astepta si maine, vreau sa ma simti, vreau sa te simt langa mine.

Invat sa las sa plece pe cei care nu mai vor sa mai ramana, invat ca iubirea adevarata se intoarce de una singura, umilita, schioapa, diforma si ranita, dar fericita ca a revenit acasa.

Cine este prieten cu toti nu este prietenul nimanui.

Unii te petrec pentru a se convinge ca ai plecat. Altii te petrec pentru a micsora timpul despartiri.

Urasc faptul ca prietenii mei se schimba, doar pentru ca si-au facut alti prieteni noi!

Cel mai bun psiholog e un prieten beat!

Se spune că banii nu aduc fericirea... Dar toți vor să se convingă singuri

Lumea se strica asa de repede... ca eu nici nu reusesc sa ma adaptez

Toti ramaneti soricei in ochii mei de vultur!

Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari

Telefoanele acum sunt din ce in ce mai subtiri si destepte - iar oamenii invers.

Un adevar trebuie stiut mereu si rostit din cand in cand.

Nu contează unde te naşti, nu contează unde creşţi, nu contează nici cine eşti. Strălucirea vine dinăuntru.

Orice simplitate este o complexitate rezolvată.

Înţelepciunea nu vine neapărat numai cu vârsta.

Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri.

Trăim în perioada când până și c*rvele își pun statusuri despre despre dragoste, fidelitate, sinceritate...

Dacă nu riști nimic riscul este și mai mare.

Incearca sa judeci. Incearca sa intelegi. Inainte sa ranesti, incearca sa simti. Inainte sa parasesti, incearca sa ramai.

Cine nu stie sa aprecieze lucrurile mici, nu este demn de cele mari.

Banii nu aduc fericirea dar te ajuta s-o intretii.

Banii te ridica, dar te si lovesc... din vina lor cateva persoane azi imi lipsesc.

Incurajeaza-ti coechipierii sa caute idei si sa devina mai performanti. Rezultatul se va concretiza intr-o echipa mai multumita, mai unita, cu progrese mult mai mari.

Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta.

Cu o vorbă bună şi un pistol obţii mai mult... decât doar cu o vorbă bună.

Cine a născocit banii, a născut ura între fraţi, dispreţul de părinţi, omorul şi zâzania şi ceea ce este mai rău, ne-a închis drumul către inimi.

E mai greu sa pastrezi banii, decit sa-i cistigi.

Cine are bani navigeaza pe un vint prielnic.

Banul este fie stapinul, fie sclavul acelui ce-l stringe.

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte

Timpul meu in viata ta. A expirat

Pentru a fi fericit trebuie ceva sa faci, pe cineva sa iubesti si in ceva sa crezi

La 14 ani aveam vise, e trist când mă gândesc că încă trag să le-mplinesc... aceleași uși închise.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat