| MadalinaMada a întrebat:

happy
Am si eu nevoiee de un sfat ceva...Am o sora mai mica si stau cu ea de dimineata de la 7 pana seara la 7 cand vine mama. Iar dupa ce vine mama de la lucru ma simt libera in sfarsit sa ies si eu cu prietenii afara(asa gandesc eu), dar apoi BUFF mi se strica visele mama imi spunea sa o iau si pe ea cu mine atata cat stau si eu afara(sora mea nu e usa de biserica si ma face mult de ras in fata celorlalti si colac peste pupaza seara ii mai si povesteste la mama tot ce eu nu prea vroiam sa afle) Nu eu am facut-o am si eu dreptul la libertatatea mea! Voi ce spuneti?sad

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Încearcă să discuți cu maică-ta și să-i zici ce ai pe suflet și că ți se pare normal să ai dreptul la câteva ore în care să nu îi duci grija surorii tale, ba mai mult, să ai puțină intimitate.

Mama niciodată nu mă pune să-l iau pe fratimiu afară cu mine laughing

1 răspuns:
| Lavii_3618 a răspuns:

Da ai dreptate.dar mama ta e foarte ocupata.cand vine de la servici vrea sa se odihneasca.e greu asa. dar lasa ca o sa creasca surioara si o sa scapi.incearca sa-i explici surorii tale ca nu este bine ceea ce face si daca continua asa spune`i ca o lasi in casa, sau chestii de genul asta.ii interzici ziua ce ii place ei mai mult :sa se uite la desene, sa joace jocuri barbie...