| baby99 a întrebat:

Hei TPU... Am si eu o intrebare : deci eu am o prietena pe care o cosideram cea mai buna prietena pana cand a inceput scoala. De atunci aproape numaica ma foloseste. De exemplu ea are o verisoara de gradul 2(care este in a5a, iar noi suntem in a7a ) si are clasa la etaj. In toate pauzele mereu ma cheama sa merg cu ea sus la verisoara aceea, pana cand nu demult a barfit-o. Cand ii spun ca nu am chef sa merg sau ca poate mai trebuie sa imi mai repet la o materie ea imi spune mereu ca ma credea prietena ei cea mai buna, dar eu sunt sigura ca daca eu as avea o verisoara ea nu ar veni cu mine la ea. De mult nu imi mai spune cat tine la mine, cum facea altadata. Eu nu sunt asa ca ea : ea are numai haine vechi, dar cu toate astea ea e mereu preferata. Dar eu care am numai haine noi si la moda nu sunt la fel ca ea. Cand are probleme vine mereu la noi la firma sa o ajut. Ea imi povesteste mereu tot ceea ce face, de cine i place dar pe mine nu ma prea intereseaza, dar ca sa nu ma condisere o prietena rea o ascult mereu. V-am spus de cand a aparut in scoala noastra verisoara ei totul s-a schimbat. La mine in clasa nu sunt colege mai de,, calitate " de aia stau cu ea. Va rog frumos sa imi spuneti ce parere aveti de ea. Funda+Vot la toate raspunsurile.

Răspuns Câştigător
| HeathLedgerForever a răspuns:

Buna! Cu acesti prieteni(daca ii putem numi asa) te vei mai intalni, nu-ti fa probleme. Daca ea nu da doi bani pe tine si doar se foloseste de tine, atunci de ce ii faci in continuare jocul? Rupe legatura cu ea, caci astfel de fata nu e tocmai o prietena. Fii cu capul pe umeri, ia initiativa si spune-i ce simti! Sper ca te-am ajutat! :*

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui s-o indepartezi de tine si sa nu-i mai faci toate mofturile

| roxana101 a răspuns:

Ar trebuii sa vorbesti deschis cu ea si sa ii zici ce simti. Daca e advearat ca nu te mai considera o prietena asa buna cum ai zis, asta e, lumea e plina de oameni,