| Robertalove12 a întrebat:

Hei TPU am si eu o intrebare.
Imi place de mult timp de un baiat. Ce as putea sa fac? Imi este frica sa ii spun ce simt. Oare sa ii zic sau sa pastrez in mine?

Răspuns Câştigător
| RuxyzLOL a răspuns:

Pai incearca sa-i devii cea mai buna prietena si "sa-l seduci" intr-un fel sti? Ca apoi el sa fie primul care-ti spune sentimentele happy

| Robertalove12 explică (pentru RuxyzLOL):

Ms mult de sfant. Am sa tin cont de el.

7 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

De ce sa pastrezi in tine sentimentele pentru el? Spune-i ce simti, deoarece in viitor o sa regreti!

| Robertalove12 explică (pentru FemeiaPisică):

Iti multumesc de raspuns :*

| YoungHomie a răspuns:

Daca nu ii spui ce simti risti sa il pierzi. iti spun asta din propria experienta.tongue cheama-l intr-o zi in oras la o plimbare smug eu spun ca ar da ceva rezultate. fa-l sa zambeasca, sa rada...nu trebuie sa iti fie rusine

| ImmortaluL a răspuns:

Daca lui nu-i place de tine si tu ii spui ce simti el probabil ori o sa-ti zica ca el nu te place(simplu), ori o sa te ia la misto si o sa-si bata joc de tine/o sa inceapa sa rada...etc.
Dar daca lui ii place de tine sau cel putin te simpatizeaza, o sa accepte o relatie cu tine, sau o sa-ti spuna ca si el te place dar n-a avut curajul sa ti-o spuna.
A treia varianta ar fi ca el sa nu te placa dar sa accepte o relatie cu tine doar asa ca sa rada de tine, sa te faca sa crezi ca si el te place iar apoi sa se desparta de tine si tu sa suferi ca proasta. Scuze de exprimare.Dar oricum mult succes!

| Erica2018 a răspuns:

Pai ai putea sa ii spui.Totul depinde de el. Daca este un baiat de treaba, de varsta ta, care va intelegeti ar trebui sa ii spui, pentru ca atunci cred ca te va intelege, insa dac este un idiot care are propria sa gasca, si rade mereu de ceilalti nu cred ca are rost sa ii spui pntru ca te va lua la misto si va rade de tine.Deci depinde de tipul de persoana.Succes cu el!

| Robertalove12 explică (pentru Erica2018):

Iti multumesc pentru raspuns.