| mmmaarryyaa a întrebat:

Am si eu o intrebare!
Imi place de un baiat cu doi ani mai mare ca mine!(eu-5, el -7)
Imi place de mult timp de el dar nu i-am spus in fata! Dar a aflat ca-l plac de la colegii mei!
Dar majoritatea colegilor mei au spus ca l-au intreb pe fb daca ma place! Dar nu stiu ce sa mai cred
Sa va spun ce mi s-a intamplat acum 2 saptamani:
Eram cu colegele mele in pauza si eu cu o colega am facut un compromis(daca ea merge cu mine pana undeva eu trec prin spatele baitului pe care il plac)
Si cand am trecut prin spatele lui colegele mele au inceput sa strige Vasi Vasi(asa il cheama pe baitul care il plac Vasile)
Si atunci eu am plecat si m-am plimbat prin spatele salii de sport!
Si cand am venit inapoi am strigat Fetele! Si a aparut el! S-a uitat la mine si eu la el! Dar colegele mele mi-au zis ca el a fost de acord sa faca asta!
Acum sunt confuza!
Azi o colega mi-a spus ca a vorbit cu el si i-a spus ca nu ma place(nu pre o cred)Dar ea mi-a zis sa fac eu primul pas! Dar mie nu mi se pare normal! Sa vina el primul!
P.S.Nu pot sa merg sa-i spun in fata
Funda

1 răspuns:
| OKxGIRLx a răspuns:

Stiu acest sentiment. Asa am patit si eu... Poti pune pe cineva sa il intebe cand esti ti tu si daca zice da e da daca nu e nu. E mai bine sa stii ca sa nu mai insisti. Daca nu te place inseamna ca esti prea buna pentru el happy