| IntodeaunaPunPariuCuViata a întrebat:

Am si eu o intrebare in special pentru persoanele care se afla in zodia capricor: persoanele din aceasta zodie se enerveaza foarte repede sau depinde de personalitatea fiecaruia? si daca mai stiti cateva caracteristici va rog sa mi le spuneti si mie.
Cel mai bun raspuns primeste funditawinking

Răspuns Câştigător
| kittykat a răspuns:

Pai eu sunt capricorn si mai cunosc o multime de capricorni si capricoarne laughing da eu cred ca depinde si de personalitatea fiecaruia insa cam da noi ne inervam repede... din ce mai stiu eu este [partea negativa] ca suntem egoisti si cand prindem ciuda aoleooo! laughinglaughing [parte pozitiva] suntem fff loiali si iubitori, modesti smugsmug laughinglaughing si creativi big grinbig grinbig grin daca mai vr cateva caracteristici cauta pe net si ai sa gasesti :*:*:*:* funditaaabatting eyelashesbatting eyelashes

3 răspunsuri:
| vanessa_6993 a răspuns:

Buna! sora mea e capricorn si este foarte incapatanata si estee cu nervii la pamant are 10 ani dar are o personalitate dar persoanele din zodia asta suferain tacere si nu isi expun sentimentele in fata celorlalti

| InnocentSmile a răspuns:

Nu.depinde de personalitatea si gena fiecaruia.eu de ex sunt scorpion si ma enervez ft repede.dar sunt sigura ca nu are nici o legatura cu zodia.happy
ma bucur ca te-am putut ajutahappy
pupici mici:*

| Byutsa a răspuns:

DA adica eu cel putin ma enervez destul de repede mai ales cand ma streseaza vreun copil dinasta mic cu cacaturile lui de batman sau superman sau barbie si etclaughingbig grin