| Lorena789456 a întrebat:

Hei,TPU. Am si eu o intrebare, poate tampita, poate nulaughingDeci am 15 ani si nu m-am sarutat pana acum. Si vreau sa fiu cu un baiat mai mare ca mine, gen 18 si imi e frica sa nu ma fac de ras. Deci inteleg ca te saruti acolo si ii bagi limba in gura, dar dupa ce faci cu limba aia ca degeaba presupun ca nu sta?rolling on the floor ( scuzati limbajul mai meah.)

6 răspunsuri:
| Emmeii a răspuns:

Bună.

Nu ai nevoie de indicaţii, ai să te descurci. ^^. Oricum, ce voiam să spun e că nu trebuie să săruţi pe oricine doar ca să experimentezi. Zic că dacă vrei să fie special pentru tine, găseşte pe cineva pe care-l placi nu pe cineva "mai mare ca tine, gen 18". Sper să ţii cont.

Pa pa.

| Lorena789456 explică (pentru Emmeii):

Nunu,voiam sa spun ca viitorul meu prieten are 18 happy.Mh si daca nu o sa ma descurc.

| Emmeii a răspuns (pentru Lorena789456):

Nici eu nu ştiam să "sărut", şi prietenul meu şi-a dat seama de asta şi-a fost foarte înţelegător. Cu timpul mi-am dat şi eu seama cum se face, nu e atât de dificil pe cât îţi imaginezi. laughing

| Lorena789456 explică (pentru Emmeii):

Pai explica putin, te rog. laughing))

| Emmeii a răspuns (pentru Lorena789456):

Nu am cum să explic. laughing. Vine de la sine.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru începători, există tutoriale pe net, unde te învață pas cu pas! Spor! : )))))