Buna ar trebui sa i spui ce simti pentru el.Dar sa fiti singuri atunci cand eu spui sa nu se simta stanjenit.Sau daca tie frica sa nu te refuze dai de vazut prin comportamentul tau fata de el.Nu prea ai ce pierde. daca te place va fi un pas inainte, iar daca nu te place nu pierzi nimic. parerea mea. da fa'l pe el sa.ti spuna... sti tu cum, doar esti fata :p
Dacă te sâcâie,te tachinează,îţi face avansuri subtile,petrece mai mult timp cu tine decât cu celelalte prietene ale tale sau ale lui, stăruie mai mult cu privirea în ochii tăi, te atinge din greşeală şi se retrage, dacă are o mică nuanţă roşiatică în preajma ta şi dacă foloseşte un limbaj cu subînţeles, atunci da-te place iar tu poţi să iei iniţiativă şi să-i dai de înţeles că şi tu îl placi. *dacă e cazul*
Poi faza e ca de cand a aflat ca imi place de el.e mai distanc cu mine...(si a aflat din cauza unei prietene d-ale mele).si nu e genu sa petreaca mult timp cu mine.dar ma tachineaza, ma mai si sacaie.si mereu cand vine pe la mine la banca se roaga atat de frumos de mine sa ii dau tema sau un creion.(ceva).Si chestia e ca un prieten de-al lui mi-a spus ca ma place.dar poate si-a schimbat parerea despre mn...am aflat ca ma place in sem. 1.
Andrei67y5 întreabă: