| Cantar a întrebat:

Hei TPU, am si eu o mare mica problema.
Am doi colegi in clasa mea pe care ii favorizeaza toti profesorii... De exemplu profa de franceza: l-a ascultat pe un coleg "leguma" nu stia nimic si i-a dat 5, m-a ascultat pe mine si am spus aproape tot si mi-a dat 6 straight face, l-a ascultat pe unul din colegii aia doi si a spus mai putin decat mine si i-a dat 10...asa fac toti profesorii
Pe mine ma defavorizeaza, pe ceilalti ii favorizeaza.
Ce sa fac? (Sunt in a 8-a si vreau sa le fac ceva la sfarsit de an profesorilor sa ma tina minte)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti bagi picioarele in invatamantul corupt si infect de astazi...asta sa faci! Prin astfel de situatii ma confrunt si eu zilnic, si sincer singura solutie este sa ajungi sa nu-ti mai pese. Notele sunt doar niste urme pe hartie, nu reflecta cunostiintele reale. Gandeste-te ca tot tu esti cel castigat pentru ca acumulezi cunostinte si cel mai important ai ONOARE si DEMNITATE, niste lucruri rar intalnite azi. FUDNA?

1 răspuns:
| RespiraSiInspira a răspuns:

Te referi cumva la o razbunare? Daca da, nu te obosi.Nu ai ce sa le faci. Daca intr-adevar nu au fost corecti cu tine bucura-te ca scapi de ei.

Dar am dubiile mele.De obicei elevii nu prea inteleg ce fac profesorii. Poate ca acel elev "leguma" a mai raspuns la ore, sau poate avea nevoie de un 5 si i l-a pus din mila.
Iar acela care a luat 10 poate a raspuns la toate intrebarile fara sa se incurce, si profesorul a tras concluzia ca stie lectia.Eu de multe ori spuneam 2 fraze si luam 10 iar altii nu intelegeau de ce.

Totusi, stiu ca aceste clase 1-8 sunt cea mai jegoasa etapa a invatamantlui, iarprofesorii ar putea fi plini de mita in ciorapi, deci nu sar cu concluziile.

Peacewinking