| UnCopilMicuts a întrebat:

Hei TPU am si eu o mare problema. Acum o saptamana am facut dragoste cu prietenul meu pentru prima data. M-a durut foarte putin la inceput iar dupa imi placea dar ma simteam si aiurea deoarece aveam stari de uriare si simteam k imi zguduie burta dar nu ma durea. Dupa acea zi au inceput sa apara dureri abdominale ca si la menstruatie doar ca sunt mai usoare. Imi puteti spune de ce apar aceste dureri? si ce schimbari fizice pot aparea dupa dezvirginare? Si credeti ca se poate observa acest lucru ca nu mai sunt virgina? Va rog dati`mi sfaturi in special de la fete. Nu jigniti! Dau fundita pentru cel mai bun raspuns. Multumesc anticipat! happy

P.S. fara ginecolog sau sa o intreb pe mama!

4 răspunsuri:
| Regina2001 a răspuns:

Ati fost protejati? Daca nu ati folosit prezervativ trebuie sa iti iei un test de sarcina...Si chiar daca nu iti place, trebuie sa te duci la un ginecolog.

| UnCopilMicuts explică (pentru Regina2001):

Nu ne-am protejat dar ne-am oprit la timp pana sa....in mine

| addya a răspuns:

Nu te speria unele persoane au aceste dureri dupa prima data..cred ca ar trebui sa mai astepti sa vezi daca aceste dureri continua sau nu, iar daca continua roaga te sa iti vina menstruatia si nu un bebe

| UnCopilMicuts explică (pentru addya):

Multumesc frumos pentru raspuns! Asta ma rog si eu dar am inteles ca iti intarzie menstruatie o saptamana