| beeib a întrebat:

Hei TPUhappy
am si eu o mica mare problema.sora mea la varsta de 13 ani si-a facut un prieten ce era cu 3 ani mai mare decat ea. de fapt ei se cunosteau de vreo 2 ani dar pana atunci nu prea vorbisera. si tipul era in italia si cum noi urma sa ne mutam la vara acolo, i-a propus sa fie impreuna. ea a acceptat si in iunie am mers acolo. sora mea implinea 14 ani la inceputu lu septembrie. si intr-o zi prin iulie aflu ca au facut ca sa citez spusele ei. si ma mira acum faptul ca inca sunt impreuna acum, cu toate ca prietenul ei e un smecher si jumatate, dar din cate vad eu tipul chiar o iubeste. ea este foarte fericita si nu considera ca a facut o greseala ca si-a inceput viata sexuala atat de devreme. Voi ce credeti despre aceasta situatie?

6 răspunsuri:
| beeib explică:

Acolo era. "au facut dragoste" happy

| MadaKiss_4722 a răspuns:

Din punctul mei de vedere cred ca este prea tanra...si nu e pregatita psihic.Acum,ca se iubesc bravo lor, iar daca baiatul tine la e foarte bine.

| iliescunicoleta a răspuns:

straight face...Cred ca pentru varsta ei atat de mica e o prostie!

| HappyUserUnknown a răspuns:

Intr-adevar, ca fata si-a inceput viata devreme, dar a fost alegerea si riscul ei. Poate prietenul ei chiar tine la ea, tine minte ca nu toti baietii/fetele sunt la fel. Nu stii povestea cliseica in care "smecherasul" se indragosteste de o fata si se cumnteste? happy ...atata timp cat ea nu regreta ce a facut, e ok cred.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai intr-adevar este putin cam prea devreme ca si-a inceput viata sexuala la varsta asta. Dar totusi daca el o iubeste, o respecta si inca au o relatie nu cred ca a gresit. Trebuie sa-i fie clar ca nu o sa stea o viata cu el, dar daca ea nu regreta nimic, e perfectbig grin. Nu conteaza atat de mult la ce varsta iti incepi viata sexuala(desi ideal ar fi dupa 16ani), dar mai important e sas nu regreti ceea ce ai facut.

O sa fie mai greu dupa ce o sa se desparta de respectivul pentru ca sa zicem daca la 15-16ani isi va face un alt prieten el nu o sa fie foarte incantat ca ea nu mai este virgina de la o varsta foarte mica.

Asta mi-a spus-o si mie prietenul meu care are 20 de ani: ca pentru baietii care-si doresc o relatie serioasa si nu doar sa f***, conteaza ca fata sa fie virgina. Dar repet, daca ea nu regreta ceea ce a facut si are incredere in baiatul respectiv ca o iubeste, nu e ceva chiar asa grav. Si eu am o colega care a facut-o tot pe la 14ani, dupa un an de relatie si este si acum cu tipul respectiv de 2 aniwinking. Deci nu toti baietii urmaresc doar sa f*** si sa lasewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe bune oameni buni? voi ganditi?laughing..."acel smecher" dupa asta punea ochii de la inceput... iar eu cunosc o fata care a patit la fell
si era sa ramana gravida la 16 ani ca i-a placut ei "dragostea" sa nu zic prostii pe aici...si totusi sunt baiat si am 17 ani...tot nu cred ca a facut bine happy