| BiancaCR a întrebat:

Hei TPU am si eu o mica problema cu care spe k ma puteti ajuta. Deci acum cateva zile am vazut un tip foarte dragut care de fapt e instructorul de dans al surorii mele mai mici. El e cam cu 2 ani mai mare ca mine. Ieri am gost la un spectacol (al soramii ) unde era si el. Mi-a fost rusine sa ma duc sa vorbesc cu el pentru ca nici nu stiam ce sa Il intreb. In acea seara i-am aflat facebookul si l-am adaugat la prieteni, i-am dat like la o poza si acum nu stiu ce sa fac imi place foarte mult de el este perfect pentru mine. Nu ma puteti ajuta? Sa I'll bag eu in seama pentru ca el nu stiu daca o va face sad. Ce as putea sa-i spun?

2 răspunsuri:
| Roxxxxi a răspuns:

Pune-ti in miscare imaginatia.Nu fi disperata dupa el ca o sa isi dea seama. Saluta-l cand il vezi si uitate la el dar nu insistent.Si miscarea corpului tau daca stii cum sa il folosesti ii va da de inteles ca ai o atractie fata de el.

| Ella_Marya_1995 a răspuns:

Poti sa il intrebi pe fb o chestie legata de sora ta sau sa ii ceri ajutorul intr-un domeniu la care sti ca se descurca. asa deveniti prieteni iar de acolo te descuri si daca nu ne anunti. :*