| EllieTheDreamer a întrebat:

happy
Am si eu o nelamurire: Credeti ca baiatul cu care sunt de 3 luni tine la mine? Lucrurile stau in felul urmator: ne-am cuplat in decembrie anul trecut si totul a fost ok pana in februarie anul acesta, cand am fost nevoita sa ma despart de el din cauza unor probleme. Apoi, ne-am impacat fix de ziua indragostitilor pentru ca ne-am dat seama ca nu puteam sta unul fara celalalt.
Am fost ok o perioada, insa aparusera niste probleme, din cauza carora ne-am certat iar.
Acum suntem bine si el se poarta cu mine extrem de frumos:ma alinta, face orice ca sa ma vada fericita si il intereseaza mereu ce se intampla cu mine.
Mentionez faptul ca suntem in acelasi liceu, doar ca el e mai mare decat mine cu un an.winking
Deci:ce credeti? Tine la mine sau vrea doar sa se joace cu sentimentele mele? puppy dog eyes Nu stiu...Intreb asta pentru ca uneori simt ca tine la mine cu adevarat, insa cateodata parca nu e asa.Voi ce credeti?
FUNDA! :*

Răspuns Câştigător
| Bombonyci_Lauriky_1996 a răspuns:

Eu cred ca tine la tine...pentru ca daca nu ar fi tinut la tine s-ar fi despartit demuult de tine big grin big grin

| Bombonyci_Lauriky_1996 a răspuns (pentru Bombonyci_Lauriky_1996):

Multumesc mult pentru funda :* :* :* :*

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Da,tine la tine

| twiggytwiggy a răspuns:

Nu contează ce credem noi, e important ce simţi tu! Analizează liniştită totul ce a fost între voi şi fă concluzii. Cel mai important într-o relaţie e încrederea, dacă nu ai încredere în el de ce continui să fii cu el?