| maliyna a întrebat:

am si eu o problema
am avut un id-u de mess pe care intra toti prosti ma prostise si ai dadusem parola dar am vrut sa o schimb si am rugato pe o prietena sa mi-a schimbe deoarece eu nu stiam.
asazisa prietena a incercat ceva dar nu a reusit iar pe urma mi-a dat telefeon si mia spu s ca parola nu este schimbata. apoi eu am vrut sa intru pe acel id-u dar parola nu mergea nici cea care o aveam nici cea in care vroiam sa o schimb. ce sa fac?
nu pot sa imi fac alt id-u deoarece ma obisnuiseam cu acesta

va rog ajutati-maaaaaaaaaaa!

dau funda, vot ce vreti voi:X:X

Răspuns Câştigător
| Ciupaciupss a răspuns:

Asaa:X:Xlove struck

deciismug mada_... 2011 mend...smugsmug din nou acctiv:X:Xlove struck

Cadou de la moss pentru uhh

2 răspunsuri:
| Zbrrrrrrrrrr a răspuns:

Incearca sa incerci de mai multe ori sa intri pe id si sa verifici daca nu e vreo greseala la scriere la parola sau la id.Ti-ai fii putut schimba parola usor dar pentru a o schimba pe cea veche trebuie sa o stii. Sorry dar daca nu iti merge inseamna ca altcineva ti-a schimbat-o inainte si daca nu o stii nu poti intra si chiar imi pare rau de tine.Incearca sa iti faci un nou id iar de data asta nu mai da parola la nimeni nici macar la cea mai apropiata prietena caci te poate trada usor. Sper ca te ajuta sfatul meu si daca da plz FUNDAbig grin

| cosmyna1 a răspuns:

Nu poti sa iti faci altul sau nu vrei?
Eu cred mai sigur a doua varianta si mai cred ca e ok sa mai schimbi un pic.
Dar de data asta fii mai creativa, si da un nume inteligent, funny dar si elegant noului id. Poti vizualiza un site in domeniu daca doresti
Noua parola nu va trebui sa fie nici cea dde la primul id nici cea pe care ai zis-o prieteniei
Apoi e necesar sa le spui prietenelor tale dar si prietenilor tai noul id dar de data asta poate nu si parola...
Iti scrii adresele prietenilor pe care le mai tii minte din memorie dar daca nu iti amintesti nu e o rusine sa le ceri din nou id-ul
Apoi daca noul id e facut si ai si prieteni poti fi sigura ca "prostii" nu iti vor mai incalca intimitatea, decat daca vrei tu sa le dai parola
Si ca un sfat de sfarsit, iti zic sa iti testezi prietenele prin alte mijloace inaintea de a le da parola din caz ca nu iti sunt chiar asa de "prietene"