Dovedeste-le ca nu ti-e frica, mersi increzatoare si prefa-te ca nu-ti pasa. Daca te vor vedea intimidata, vor continua cu amenintarile. Spune-le ca tu nu i-ai barfit si daca vor sa te creada bine daca nu iar bine, tu nu ai nimic de castigat din niciuna din variante deci nu-ti pasa.
Succes!
Buna, Bianca,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Nu-i baga in seama asa din gura multi zic dar nu au tupeu. Sa nu fie ca mine adica sa nu suporte oamenii eu sunt in stare sa-mi las si iubitul pentru un caine. Tu nu ai auzit de aparare? Daca cineva da il omori in bataie asa mi-a zis si mama si asa am facut m-a lovit i-am rupt mana. De atunci nimeni nu are tupeu sa se ia de mine. Si cu atat mai mult nu le arata ca iti e frica. Poate nu ti-ai dat seama dar traiesti in Romania adica in tara prostiei. 2 proaste... da-le ......Eu in locul tau nici nu-mi puneam mintea cu ele, le scoteam dinti si pa. Daca vrei mai multe sfaturi lasa-mi id-ul tau si te invat eu cum sa faci sa le fie frica de tine si sa nu mai comenteze. Bine daca taci malc si induri nu am ce sa-ti fac dar eu cand ma cert cu cineva vorbesc asa de tare ca tot cartierul ma aude.
' Tot Mi-e frica! '. =]
Aa, bună, dada.
Da' de ce dracu te interesează de părerea altora? Dă-i în morţii lor, până la urmă adevărul tot va ieşii la iveală odată şi-o dată, tot ele pică de proaste. Haide, uşor cu tine, calm. Nu se atinge nimeni de tine. Şi, dacă se atinge dai şi tu dar după ce a dat respectiva.
Ai grijă de tu.;; d
Cainii care latra nu musca, vor doar sa te intimideze, tu dovedeste-le ca esti fata buna, nu asculta ce zic ele si nu te mai baga in probleme.pur si simplu ignora-le.