Buna! Si eu am cam acceasi problema cu parintii tata ma lasa si mama nu.Nu intelege de loc.La noi e putin diferit dar noi am asteptat sa fiu eu mai mare ca el are 25 ani si eu 18 ani si te sfatuiesc sa treaca timpul sa astepti sa fiti majori si o sa fie totul bine...nu renunta la el normal dar nu te lasa balta fa-o pe mama ta sa inteleaga daca nu reusesti asteapta, fi cu el pe ascuns si totul o sa fie bine, iti zic eu.Incerca sa ii explici, dai exemple de la alte fete chiar daca mintii.Nu renunta la el daca il iubesti! Deviza noastraaca nu risti nu castigi! Succes!
Daca aveti o relatie la distanta mama ta vrea sa-ti faca un bine pentru ca va sti ca vei suferi in relatia asta si o sa termine cu durere
Si tatal tau e de acord fiindca el te vede fericita
Eu zic sa face-ti o pauza si sa lasati timpu sa treaca pana deviniti independent adica la varsta de 18 de ani
Pai incearca sa nu mai vorbesti cu mama ta despre asta. Probabil cu timpul o sa inteleaga si sa te lase in pace. Dar totusi ai grija cu cine esti pentru ca relatiile la distanta nu rezista si s-ar putea sa ai probleme.
croissant întreabă: