| Martina2004 a întrebat:

Am si eu o problema. big grin Trebuie sa iau un cadou unui baiat de Craciun si nu am nicio idee. El e gamer si a zis ca vrea ceva de "gaming" el a zis ca sunt buni si banii laughing Dar vreau sa ii dau ceva mai fain

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Haha, e nasol aici, si sa stii ca a avut dreptate in legatura cu banii, pentru un gamer inseamna mai mult decat daca ii cumpara cineva ceva, pentru ca el stie ce sa isi ia, ce are nevoie, tu nu ai de unde sa stii. Poate are nevoie de casti? de mouse? de mouse pad? de, nu stiu ce. In locul tau i-as cumpara ceva care vine din suflet, nu ce are el nevoie. Mai ales ca fetele au gust bun, deci sunt sigur ca vei alege ceva bun. Apropo, cel mai bun cadou ai fi tu intr-un costumas de iepuras sau ceva sexy cu un gamepad in mana si un joc in cealalta, sa te duci usor la el si sa ii vorbest lent la ureche "in noaptea asta poti sa ma bati la orice joc vrei tu" laughing Sorry m-a luat valu, asta e dorinta mea tongue

| Martina2004 explică (pentru EnvyU):

Prima parte m-a ajutat. SI sry ca raspund atat de tarziu dar mna. soarta. Ti-am declarat raspunsul castigator doar pentru prima parte ca cealata e cam perversa si no smug rolling on the floor

| EnvyU a răspuns (pentru Martina2004):

Si ce ai facut pana la urma?happy sunt curios, apropo, esti doar o prietena pentru el?big grin

Da laughing. Mno i-am dat bani... laughing Si da lol

| EnvyU a răspuns (pentru Martina2004):

Si ce a zis? a fost incantat? eu credeam ca o sa ii iei ceva laughing eh in fine. Apropo sa stii ca nu are importanta ca e gamer sau mai stiu eu, in primul rand este o persoana, adica are sentimente ca oricare altul.

Stiu. big grin Dar am zis sa ii dau bani sa isi ia ce vrea. Oricum e mai bine decat sa ma chinui eu sa ii iau ceva big grin

5 răspunsuri: