| IuliaIvan16 a întrebat:

Hei TPU, Am si eu o problema. De 2 zile mi-a aparut un herpes. M-am dat cu alcool, creme de galbenele si pasta de dinti dar tot nu imi trece. Un remediu eficient? Cat poate sa mai dureze pana se vindeca? Multumesc. Funda pentru cel mai bun raspuns. :*

Răspuns Câştigător
| Trynda a răspuns:

Da. Asta era o posibilitate. Ca sa nu iti mai apara herpes trebuie sa ai sistem imunitar bun, acum cred ca esti mai slabitata si "a iesit la suprafata". Ti-am scris mai sus ce ar trebui sa iei ca sa nu iti mai reapara.

10 răspunsuri:
| fetelerebele a răspuns:

Pai date cu parul acolo si trece kiss

| IuliaIvan16 explică (pentru fetelerebele):

Ce?

| fetelerebele a răspuns (pentru IuliaIvan16):

Fluocinolon...( nu glumesc, cauta pe net sa vezi )
aciclovir....sau ciclovir, nu mai stiu exact cum ii spune ok daca nu vrei metoda cu par laughing

| fetelerebele a răspuns:

Cu cativa ani in urma, despre remediile naturale auzeai in special de la parinti, bunici sau persoane cu ceva experienta de viata. Acum, le gasesti pe diverse site-uri, blog-uri sau forum-uri. Spre exemplu, 61% dintre americanii adulti apeleaza la Internet spre a cauta solutii pentru problemele de sanatate.

Huffington Post a cerut insa parerea unor medici pentru a afla care dintre cele mai populare remedii de pe Internet functioneaza si care nu.

1. Iaurtul poate vindeca o candidoza vaginala - fals

Aceasta afectiune este provocata de o crestere in exces a ciupercii Candida Albicans si, deoarece studiile au aratat ca iaurtul poate determina cresterea de bacterii sanatoase in stomac si intestine, unii oameni au presupus ca acesta ar putea tine si Candida sub control.

Numai ca niciun studiu nu arata ca iaurtul consumat poate vindeca o candidoza vaginala sau macar diminua severitatea acesteia, potrivit lui Michele G. Curtis, doctor in medicina si profesor de obstretica si ginecologie la o universitate din Houston.

De asemenea, nici dusurile cu iaurt sau alte proceduri externe nu ajuta, desi apar pe unele site-uri de Internet ca remedii. Mai mult, dusul poate cauza candidoza vaginala, mai ales daca folosesti iaurt, deoarece acesta contine zaharuri care favorizeaza cresterea ciupercii.

2. Radacina de black cohosh amelioreaza bufeurile - adevarat

Cateva studii arata ca aceasta radacina, cunoscuta si sub denumirile Actaea racemosa si Cimicifuga racemosa,... mai mult funda?

| Elliana534 a răspuns:

Cel mai bun remediu este sa te duci la doctor, el te va rezolva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, raspunsul este: Asteapta sa-ti treaca!
Ce te grabesti atat sa iti treaca?
Iti promit eu ca nu o sa mori cu el, mai devreme sau mai tarziu tot iti va trece! big grin

| Trynda a răspuns:

Herpesul o sa-ti apara mereu cand ai sistemul imunitar slab. De herpes nu o sa scapi niciodata. Ai grija sa iti intaresti sistemul imunitar. Poate ai sarutat pe cineva cu herpeshee hee Bad luck. Pentru sistemul imunitar incearca Echinaceea, vitamina C, ceaiuri, mancare sanatoasa. Lasati shaormele si pizza.

| BiuL a răspuns:

Aciclovir happy

| IuliaIvan16 explică (pentru Trynda):

Nu am sarutat pe nimeni. Mi-a aparut peste noapte.

| IuliaIvan16 explică (pentru Trynda):

Multumesc pentru raspuns, inca nu mi-a trecut, a inceput sa se intinda. Oare nu este un simplu herpes? Poate ca si eu sunt obsedata de el, mereu ma uit in oglinda si nu il las sa se usuce. Sa il las in pace?