Ce drac' sa faci cu scoala?! Nu vezi ca astia care te indeamna sa nu parasesti scoala au o gramada de greseli gramaticale? Ori cu ea, ori fara ea tot aia este. Apuca-te de politica! Cei mai multi din Parlament sunt analfabeti.
Buna
In momentul asta te simti confuz! prin starea asta de neliniste am trecut si eu si te inteleg, dar poate nu in totalitate incerca sa te relaxezi...
Consi der ca ai avut cateva probleme poate la scoala sau nu neaparat la scoala pe care poate ca nu leai putut rezolva in timp!
Incerca ca respiri usor incerca sa te aduni si a fi relaxat, nu te mai gandi negativ nu te mai gandi la ce a fost incrca s ate gandesti mai mult la tine sa iti dai importanta tie... poate ai dat importanta prea mult altora si ai cam uitat sa ti la tine.
starile astea nu sunt bune stiu cum e. si nu zic ca mi-a trecut ..inca mai am dar nu sunt bune mai esi zioa si te mai plimba fa ceva placut, fa ce iti place tie cel mai mult!
Dar s anul te lasi de scoala!
cunosc multe persoane baieti si cher fete carea cum regreta ca au ajuns la varste de la 18 20 30 de ani care regreta ca au terminat 4 sau 6 clase iti dai sema si le e foarte greu sa intre intr-un loc de munca e greu si cu 13 clase cum am eu...
De asta eu nu iti spun povesti de adormit copii aia de tata incerca sa fi tare si stapan pe picoarele tale si nu te lasa moale de fetele altora...
Sper din suflte ca te-am ajutat cu ceva si imii cer scuze m-am cam grabit dar sper sa intelegi ce am scris, si sper ca undeva acolo se apropie de problema ta.
Ai grija de tine
Buna, Bogdan,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
elena2312131 întreabă:
viktor1445 întreabă: